Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 mar 2008 - Anul XIII, nr. 57 (3738)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Stolojan: Ne îngrijorează formarea unei alianţei anti PDL de către "majoritatea mocirloasă"

Duminică, 9 Martie 2008 (17:48:59)

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan afirmă că democrat-liberalii sunt îngrijoraţi de alianţa anti PDL despre care se discută la nivelul partidelor ce au format "acea majoritate mocirloasă în Parlament", între "un PSD incapabil de reformare" şi "un PNL pus înslujba unor interese de grup".
 
  Prezent duminică, la Ploieşti, pentru a-l susţine pe candidatul PDL la Primăria Ploieşti, prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat că, deşi nu ar trebui, democrat-liberalii sunt totuşi îngrijoraţi de discuţiile despre formarea unei alianţe anti PD-L, pentru că ar fi vorba despre formarea unei alianţe "împotriva intereselor cetăţenilor României şi împotriva României", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Stolojan a explicat că alianţa anti PDL s-ar forma între "un PSD nereformat, un PSD care, de câte ori încearcă să se reformeze, sfârşeşte mai prost decât a început" şi un PNL "confiscat de un grup - Tăricenu, Orban, Bogdan Olteanu - pus în slujba unor interese de grup, un partid care, după cum vedeţi, nu mai are absolut nicio reţinere săanunţe posibile alianţe cu PSD".

"De fapt, pentru mine acest lucru nu este o surpriză. M-am confruntat exact cu aceleaşi propuneri venite exact din partea aceloraşi oameni, ca în 2004, după alegerile locale, să trădăm atunci Alianţa Dreptate şi Adevăr, să batem palma cu PSD pentru a forma consilii judeţene, preşedinţi de consilii şi aşa mai departe. Propunere făcută de gruparea Patriciu în mod deschis, în cadrul unei Delegaţii Permanente a PNL de la vremea respectivă şi propunere pe care, bineînţeles, eu am respins-o atunci. Acum dânşii nu fac decât să continue acelaşi gen de politică. De aceea spun că ne creează îngrijorare formarea unei asemenea alianţe pentru că este o alianţă împotriva intereselor cetăţenilor României şi a României, a afirmat Theodor Stolojan.

Acesta a precizat că, pentru PDL este mai puţin important să fie "primul partid care câştigă alegerile", partidul fiind interesat să câştige alegerile cu un scor care să-i permită să asigure "o guvernare coerentã".

Întrebat cu cine va face PDL alianţe postelectorale în cazul în care nu va obţine un scor care să-i permită formarea Guvernului, Stolojan a spus că acesta lucru va fi stabilit la momentul respectiv.

Vicepreşedinţii PNL Teodor Meleşcanu şi Norica Nicolai au declarat, sâmbătă, la Suceava, că după alegerile viitoare va trebui constituită o majoritate de guvernare fără PDL, partid care în opinia lor este conflictual şi nu are proiecte politice pentru România.

Şi vicepreşedintele PNL Crin Antonescu a susţinut recent că proiectul politic real al lui Traian Băsescu face imposibilă o relaţie între PNL şi PDL, astfel că este posibilă o majoritate parlamentară PNL-PSD-PC şi UDMR, după alegeri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stolojan: Ne îngrijorează formarea unei alianţei anti PDL de către "majoritatea mocirloasă".
 Vizualizări articol: 462 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stolojan: Ne îngrijorează formarea unei alianţei anti PDL de către "majoritatea mocirloasă"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mm trimis de
( 9 mar 2008, 18:37:26
oricum creca va fi scoru ca la demiterea presdintelui daca se unesc dinainte de alegeri si asa.. nu prea cred ca ar avea vreo sansa
2.   Desteptare trimis de
( 9 mar 2008, 19:38:15
popor roman, trezeste-te, macar acum , voteaza orice numai struto-camila pld-ista nu,psd-istii au fost pui pe langa banditii si escrocii de acum, in frunte cu flutur si stolo, doua aripi putrede si puturoase.Au si nume legate de gripa aviara, din fulgii bietelor zburatoare fac acum pliante, esarfe si pixuri cu care momesc pe bietii romani, care inca mai asteapta salvarea de la cei mari.O sa plangeti, dar va fi prea tarziu!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Costiţă de porc la grătar 4 porţii - 30 minute 1,5kg costiţă crudă de porc50 ml ulei1 ceapă6 roşii bine coapte1 linguriţă boia de ardei dulce1 lingură sos de soia2 căţei de usturoi2 linguri muştar1 lingură zahăr brun1 linguriţă miere1 linguriţă rasă scorţişoară±... Citeşte