Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 mar 2008 - Anul XIII, nr. 57 (3738)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bărbaţii care spală vasele au o viaţă sexuală mai bună

Bărbaţii care participă la sarcinile menajere îmbunătăţesc armonia în sânul cuplului lor şi ar putea avea o viaţă sexuală mai satisfăcătoare, conform unui studiu american publicat joi, citat de AFP.

"În mare, cu cât bărbaţii fac mai multe treburi casnice, cu atât femeile sunt mai fericite", a explicat pentru AFP Scott Coltrane, sociolog la Universitatea Riverside din California şi co-autor al studiului din care a fost publicat un rezumat pe site-ul organizaţiei Council of Contemporary Families (CCF).

"Când bărbaţii fac mai multă treabă acasă, percepţia femeilor cu privire la echitate şi satisfacţia matrimonială creşte, iar cuplul traversează mai puţine conflicte", potrivit raportului.

"Noi, sociologii, nu ne ocupăm, în general, de aceste lucruri, dar terapeuţii spun că există o legătură directă între faptul că bărbaţii fac mai multe lucruri acasă şi frecvenţa raporturilor sexuale", a arătat Coltrane.

Un psiholog, membru al CCF, Joshua Coleman, confirmă, într-un comentariu publicat pe site-ul organizaţiei, că împărţirea sarcinilor menajere "este asociată cu un nivel mai ridicat de satisfacţie matrimonială", şi "câteodată, şi cu numărul mai mare de relaţii sexuale".

"Femeile spun că resimt mai multă atracţie sexuală şi mai multă afecţiune pentru soţii care participă la sarcinile menajere", explică Coleman.

Însă, a avertizat el, a te ocupa prea mult timp de copii poate dăuna intimităţii cuplului, întrucât "multe cupluri au mărit perioada de timp petrecută cu copiii lor, eliminând sau reducând considerabil momentele romantice", scrie Coleman.

Acest studiu va fi prezentat la conferinţa anuală a CCF din aprilie, de la Chicago.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbaţii care spală vasele au o viaţă sexuală mai bună.
 Vizualizări articol: 1946 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Bărbaţii care spală vasele au o viaţă sexuală mai bună3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pule mari trimis de
( 8 mar 2008, 13:41:02
ce-i cu ****u asta de articol ! Spal vase de o viata intreaga si nu am mai ****t de 10 luni

Pupice
1.1  RE: Pule mari trimis de
(10 mar 2008, 20:22:57
andrei lasa vasele si dai la buci ca f... nu f... vremea p... trece
2.   Bafta trimis de
( 8 mar 2008, 15:10:48
aviz amatoarelor? hai ca e logic ce zic astia. ata de logic incat nici nu era cazul sa se faca articol. daca el ajuta in casa ea e fericita. daca ea e fericita datorita lui il rasplateste.
3.   Da trimis de
( 8 mar 2008, 20:04:00
subscriu la prima postare.si eu sant burlac spal vasele de cand le am si nu am simtit nicio inbunatatire in viatza sexuala.probabil sunt unii care se plictisesc si fac tot felul de cercetari cu care nu au nicio treaba.
4.   Nu trimis de
(10 mar 2008, 20:24:35
nu spal vase si mama mama cocarjita e tun.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Costiţă de porc la grătar 4 porţii - 30 minute 1,5kg costiţă crudă de porc50 ml ulei1 ceapă6 roşii bine coapte1 linguriţă boia de ardei dulce1 lingură sos de soia2 căţei de usturoi2 linguri muştar1 lingură zahăr brun1 linguriţă miere1 linguriţă rasă scorţişoară±... Citeşte