Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 mar 2008 - Anul XIII, nr. 57 (3738)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Răzvan Lucescu: Eu am greşit, dar şi arbitrul trebuie să răspundă

Duminică, 9 Martie 2008 (15:33:03)

Antrenorul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat că a făcut o greşeală prin ieşirea nervoasă avută la adresa arbitrului Teodora Albon, la finalul meciului cu Dinamo II, disputat sâmbătă, în etapa a XIX-a a Ligii a II-a, însă consideră că şi aceasta trebuie să răspundă pentru erorile sale.
  La o zi după eşecul suferit de FC Braşov, scor 1-2, cu Dinamo II, Lucescu şi-a cerut scuze pentru jignirile aduse Teodorei Albon, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Am greşit pentru că m-am lăsat pradă nervilor. M-am compromis prin această ieşire, chiar dacă a fost o discuţie privată. Îmi cer scuze din acest punct de vedere, dar aşa cum eu sunt vinovat pentru comportamentul avut, la fel şi arbitrul trebuie să răspundă pentru că şi-a bătut joc, tot de ziua de 8 Martie, de munca unor oameni şi de familiile lor. Consider că se face prea mult caz pentru acest lucru. Teodora Albon trebuia să arbitreze corect pentru că altfel nu are ce căuta pe un teren de fotbal. Am avut penalti clar şi pe deasupra şi eliminare, la faultul asupra lui Roman, iar la golul doi înscris de cei de la Dinamo II, au fost două faulturi consecutive ale adversarilor, la aceeaşi fază, pe care nu le-a fluierat", a spus Răzvan Lucescu.

La finalul meciului Dinamo II Bucureşti - FC Braşov, Răzvan Lucescu a contestat vehement şi pe un ton foarte ridicat maniera de arbitaj a Teodorei Albon, pe care, potrivit presei sportive, ar fi numit-o "javră ordinară".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Răzvan Lucescu: Eu am greşit, dar şi arbitrul trebuie să răspundă.
 Vizualizări articol: 473 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Răzvan Lucescu: Eu am greşit, dar şi arbitrul trebuie să răspundă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Costiţă de porc la grătar 4 porţii - 30 minute 1,5kg costiţă crudă de porc50 ml ulei1 ceapă6 roşii bine coapte1 linguriţă boia de ardei dulce1 lingură sos de soia2 căţei de usturoi2 linguri muştar1 lingură zahăr brun1 linguriţă miere1 linguriţă rasă scorţişoară±... Citeşte