Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 mar 2008 - Anul XIII, nr. 57 (3738)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PDL şi-a propus să câştige 70% din primăriile reşedinţelor de judeţ şi 30% din restul celor locale

Duminică, 9 Martie 2008 (15:31:01)

Obiectivul democrat-liberalilor la alegeri este să câştige două treimi din primăriile reşedinţelor de judeţ şi o treime din restul celor locale, iar reprezentanţii PDL mai cred că ar putea obţine un scor bun şi în ceea ce priveşte conducerea Consiliilor Judeţene, transmite corespondentul MEDIAFAX. 
  Mircea Nicu Toader, vicepreşedinte PDL şi preşedintele PDL Galaţi, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că partidul său are mai multe şanse să preia conducerea Consiliilor Judeţene în urma unui vot uninominal.

"La nivel naţional, obiectivul e să avem peste 65-70% din primarii reşedinţelor de judeţ şi să depăşim 30% din administraţiile locale. Astea sunt baremuri colectate de la fiecare organizaţie. Nu ne-am prevăzut încă baremul final fiindcă nu ştim potenţialul fiecărui candidat. Acesta se va stabili după anunţarea tuturor candidaţilor, după ce se face analiza sociologică şi după ce se stabileşte Consiliul Judeţean, fiindcă după părerea mea, pe votul uninominal noi avem mult mai multe şanse să conducem consiliile judeţene decât într-un aranjament de culise", a spus vicepreşedintele PDL.

Întrebat dacă se vor lua măsuri în cazul în care obiectivele anunţate nu vor fi atinse, liderul PDL a spus că nu există prevăzute niciun fel de repercursiuni.

"Nu sunt prevăzute măsuri. Fiecare organizaţie stabileşte şi, sigur, va fi o analiză la nivel naţional. Dar e o bătălie şi, dacă iei măsuri în perioade electorale, nu faci deloc bine decât dacă se constată că decizia asta duce la îmbunătăţirea rezultatelor", a mai spus Toader.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PDL şi-a propus să câştige 70% din primăriile reşedinţelor de judeţ şi 30% din restul celor locale.
 Vizualizări articol: 508 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PDL şi-a propus să câştige 70% din primăriile reşedinţelor de judeţ şi 30% din restul celor locale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Costiţă de porc la grătar 4 porţii - 30 minute 1,5kg costiţă crudă de porc50 ml ulei1 ceapă6 roşii bine coapte1 linguriţă boia de ardei dulce1 lingură sos de soia2 căţei de usturoi2 linguri muştar1 lingură zahăr brun1 linguriţă miere1 linguriţă rasă scorţişoară±... Citeşte