Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 mar 2008 - Anul XIII, nr. 57 (3738)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Popa: Şansele noastre de salvare au crescut

Duminică, 9 Martie 2008 (16:40:04)

 Antrenorul Ionuţ Popa a declarat că, după victoria obţinută, duminică, în meciul cu Ceahlăul, scor 1-0, şansele formaţiei Poli Iaşi de a se menţine în Liga I au crescut şi şi-a atenţionat jucătorii că îi aşteaptă cinci meciuri "extrem de grele", transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Este o victorie muncită, pe care o dedic tuturor femeilor din familia mea. Aş fi vrut să o dedic şi bunicii mele, dar ea este acum în ceruri şi sper ca de acolo să fi simţit bucuria mea din suflet. Era clar că nu aveam voie să facem paşi greşiţi. Era un meci de 6 puncte, pentru că eram în luptă cu Ceahlăul la retrogradare, şi acum cred că şansele noastre au crescut", a spus Popa.

Ionuţ Popa a precizat că Poli Iaşi ar fi putut învinge Ceahlăul la o diferenţă mai mare şi l-a lăudat pe Ciprian Milea pentru modul în care a suplinit absenţa lui Leonard Naidin la mijlocul terenului. "Dacă Miclea, Bâlbă şi Cristea nu ar fi ratat ocaziile avute am fi putut câştiga la o diferenţă mai mare. A lipsit la mijloc Naidin, însă cred că Milea a făcut un joc foarte bun".

Tehnicianul formaţiei ieşene a precizat că următoarele cinci etape vor fi "extrem de grele" pentru Poli, care va întâlni în deplasare Farul Constanţa (etapa 23) şi Dinamo (etapa 24), CFR Cluj pe teren propriu (etapa 25), Pandurii, la Târgu Jiu (etapa 26) şi Unirea Urziceni, la Iaşi (etapa 27). "Îmi propusesem 9 puncte în primele trei etape şi am obţinut numai 7. Pentru noi urmează cinci etape extrem de grele", a subliniat Popa.

Poli Iaşi a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Popa: Şansele noastre de salvare au crescut.
 Vizualizări articol: 473 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popa: Şansele noastre de salvare au crescut0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Costiţă de porc la grătar 4 porţii - 30 minute 1,5kg costiţă crudă de porc50 ml ulei1 ceapă6 roşii bine coapte1 linguriţă boia de ardei dulce1 lingură sos de soia2 căţei de usturoi2 linguri muştar1 lingură zahăr brun1 linguriţă miere1 linguriţă rasă scorţişoară±... Citeşte