Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 mar 2008 - Anul XIII, nr. 57 (3738)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Elena Băsescu: Vreau să preiau doleanţele studenţilor şi să le transmit celor care le pot rezolva

Duminică, 9 Martie 2008 (13:47:20)

Secretarul general al Tineretului PDL, Elena Băsescu, a declarat, duminică, la reuniunea Organizaţiei de Studenţi a partidului, că vrea să preia doleanţele sudenţeşti, pentru a le transmite celor în măsură să le soluţioneze.
  Elena Băsescu a spus că vrea ca tinerii să devină "un rezervor de resurse", de care România are nevoie în acest moment.

Ea a spus că semnarea de către toate partidele a Pactului Naţional pentru Educaţie implică depolitizarea domeniului educaţiei, ceea ce reprezintă un nou început pentru învăţământ.

"Susţin proiectele educaţionale, acesta este şi motivul pentru care mă aflu printre voi", le-a spus Elena Băsescu studenţilor PDL.

"Doresc să fiu cât mai aproape de problemele studenţeşti, doresc să preiau gândurile şi doleanţele voastre, pentru a le transmite celor în măsură să le soluţioneze", a completat ea.

La rândul său, liderul Organizaţiei de Tineret a PDL, Monica Ridzi, a arătat că organizaţia de studenţi este cea mai puternică structură de acest gen din România, pentru că aparţine celui mai puternic partid din ţară.

"Ne dorim un mediu politic în care competenţa să decidă. În alte partide sunt tineri îmbătrâniţi în rele, pentru că au învăţat din metehnele colegilor lor mai mari", a spus Ridzi.

La şedinţa Convenţiei Naţionale a Organizaţiei de Studenţi participă şi liderul PDL, Emil Boc, şi prim-vicepreşedintele PDL, Adriean Videanu.

La Convenţia Naţională a OS PDL au fost invitaţi 385 de delegaţi. Ei urmează să îşi desemneze conducerea. Pentru funcţia de preşedinte candidează Sorin Moldova, desemnat de filiala PDL Sector 1, şi Victor Patrichi nominalizat de PDL Sector 5.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elena Băsescu: Vreau să preiau doleanţele studenţilor şi să le transmit celor care le pot rezolva.
 Vizualizări articol: 495 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elena Băsescu: Vreau să preiau doleanţele studenţilor şi să le transmit celor care le pot rezolva0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Costiţă de porc la grătar 4 porţii - 30 minute 1,5kg costiţă crudă de porc50 ml ulei1 ceapă6 roşii bine coapte1 linguriţă boia de ardei dulce1 lingură sos de soia2 căţei de usturoi2 linguri muştar1 lingură zahăr brun1 linguriţă miere1 linguriţă rasă scorţişoară±... Citeşte