Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 mar 2008 - Anul XIII, nr. 57 (3738)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Porumboiu critică vehement prestaţa centralului Andrei Ioniţă

Duminică, 9 Martie 2008 (19:04:44)

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a criticat vehement prestaţia centralului Andrei Ioniţă la meciul dintre vasluieni şi Universitatea Cluj, scor 0-0, insultându-l pe arbitru şi spunând că acesta a fost trimis "cu temă la Vaslui", transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Am pierdut astăzi două puncte, am avut un joc mai slăbuţ, în a doua repriză a fost mai bine, în schimb despre arbitraj pot să spun că dacă îl întâlneşti în divizia a treia deja începi să te enervezi. Este şcolit (n.r. - Andrei Ioniţă) de acei şmecheri la Bucureşti şi trimis cu tema la Vaslui, în plus e şi prost, numai dacă te uiţi la faţa lui de oligofren. Sunt acolo nişte şmecheri care îl dirijează. Dacă pierdeam nouă puncte poate că nu eram aşa de supărat şi de vehement, este înfiorător ce s-a întâmplat astăzi la Vaslui. Dacă ar fi să-i dau notă nici nu există de la 1 la 10. Uitaţi-vă la el, oare cei de la Bucureşti înainte de a-i delega nu fac vizită medicală? Nu este posibil ca din şase faulturi clare să nu soliciţi nici măcar o singură dată scoaterea jucătorului de pe teren", a spus Porumboiu.

Adrian Porumboiu l-a ironizat pe Ioniţă şi a precizat că arbitrajul acestuia a fost o bătaie de joc. "Nu a fugit nici 30 de metri, parcă era un moşneguţ de 80 de ani care-şi târâia pârţâiturile de la mijlocul terenului. Ţi-era şi frică cumva să nu cadă pe joc şi şi să facă un accident locomotor căci nu aveam un scaun cu rotile în preajmă. Am sunat un şmecher din Bucureşti, nu-i dau numele, şi i-am spus de acest arbitru. Să-i mai chinuie înainte de a-i delega la meciuri şi doar să se uite la faţa lor, e suficient acest lucru. E suficient să-i laşi poza pe birou lui Lupescu înainte de delegare. În concluzie, pot să spun că a fost vorba de o bătaie de joc la adresa ambelor echipe, dar pentru mine e greu să mă păcălească o astfel de haimana. Mi-am dat seama după primele 20 de secunde că va face praf acest meci", a afirmat finanţatorul FC Vaslui, care l-a calificat pe Ioniţă şi ca "panaramă".

Porumboiu a menţionat că ambele echipe au fost afectate de prestaţia centralului. "A fost arbitraj cu temă şi am revenit la ce a fost înainte. Parcă e venit din Păpuşile Muppets. La un asemenea arbitraj nici jucătorii nu puteau să joace, nici Vasluiul nu a jucat cine ştie ce, s-au ratat ocazii. Universitatea Cluj a câştigat un punct meritat. Nu am ce să le reproşez jucătorilor, nu sunt supărat nici pe Dorinel (n.r. - Dorinel Munteanu, antrenorul FC Vaslui), au fost două puncte mai pierdute, dar noi suntem încrezători deoarece mai sunt multe puncte în joc", a explicat Adrian Porumboiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Porumboiu critică vehement prestaţa centralului Andrei Ioniţă.
 Vizualizări articol: 496 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Porumboiu critică vehement prestaţa centralului Andrei Ioniţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Costiţă de porc la grătar 4 porţii - 30 minute 1,5kg costiţă crudă de porc50 ml ulei1 ceapă6 roşii bine coapte1 linguriţă boia de ardei dulce1 lingură sos de soia2 căţei de usturoi2 linguri muştar1 lingură zahăr brun1 linguriţă miere1 linguriţă rasă scorţişoară±... Citeşte