Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 mar 2008 - Anul XIII, nr. 57 (3738)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lăcătuş: Din păcate nu am reuşit să reedităm jocul cu CFR Cluj

Duminică, 9 Martie 2008 (13:53:08)


Antrenorul echipei Steaua, Marius Lăcătuş, a declarat, sâmbătă, la finalul partidei câştigate cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-0, în etapa a XXII-a a Ligii I, că din păcate formaţia sa nu a reuşit să repete jocul bun din partida cu CFR Cluj, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Ne aşteptam să fie un meci dificil, un meci în care practic Pandurii nu prea aveau ce pierde. Nu am făcut un joc foarte bun, din păcate nu am reuşit să reedităm jocul cu CFR Cluj. Importante sunt cele trei puncte care au fost puse în joc şi felicit jucătorii pentru efortul depus, pentru această victorie şi sper să avem continuitate de rezultate pozitive. Avem nevoie de asta pentru ca evoluţiile noastre viitoare să fie din ce în ce mai bune", a spus Lăcătuş.

Marius Lăcătuş a afirmat că meciul cu Pandurii nu a fost deloc unul uşor şi că ultimele trei partide au fost trăite la o intensitate mare. "Nu a fost deloc uşor. Pandurii şi-au creat multe ocazii, dar cele trei puncte sunt cele mai importante pentru noi. Trebuie să încercăm să vedem ce ne-a reuşit la acest joc şi ce nu, lucrurile bune şi cele mai puţin bune pe care să încercăm să nu le mai repetăm în meciurile viitoare. Nu sunt deloc supărat, dar am trei meciuri trăite la o intensitate mai ridicată. Noi ne dorim ca rezultatele echipei să vină în urma unor jocuri bune şi foarte bune. Sigur că nu se poate întotdeauna să jucăm foarte bine, dar victoria este cea mai importantă şi victoria este cea care contează. Nu ne aşteptam la o replică atât de bună din partea echipei Pandurii. Întotdeauna noi cu echipele care în clasament nu sunt pe o poziţie tocmai bună noi am avut meciuri foarte grele. Probabil şi timpul şi starea trenului şi chiar şi adversarul ne-au împiedicat astăzi să jucăm ceea ce ne doream şi nu am ştiut să ne adaptăm la condiţiile din timpul jocului", a completat Lăcătuş.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lăcătuş: Din păcate nu am reuşit să reedităm jocul cu CFR Cluj.
 Vizualizări articol: 603 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lăcătuş: Din păcate nu am reuşit să reedităm jocul cu CFR Cluj0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Costiţă de porc la grătar 4 porţii - 30 minute 1,5kg costiţă crudă de porc50 ml ulei1 ceapă6 roşii bine coapte1 linguriţă boia de ardei dulce1 lingură sos de soia2 căţei de usturoi2 linguri muştar1 lingură zahăr brun1 linguriţă miere1 linguriţă rasă scorţişoară±... Citeşte