Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 feb 2008 - Anul XIII, nr. 44 (3725)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PDL: Prin ordinul ministrului Păcuraru, Guvernul şi-a depăşit recordul în materie de incompetenţă

Vineri, 22 Februarie 2008 (14:32:50)

Preşedintele Organizaţiei de Femei a PDL, Sulfina Barbu, a declarat, vineri, că "prin ordinul ministrului Muncii, Paul Păcuraru, privind introducere de noi taxe şi impozite, Guvernul Tăriceanu II şi-a depăşit propriul record în materie de incompetenţă".
  "Organizaţia de Femei a PDL constată că Guvenrul Tăriceanu şi-a depăşit, încă o dată, propriul record în materie de incompetenţă. Tentativa de a percepe contribuţii sociale până şi pe mărţişoare şi pe cadourile copiilor este o culme a politicii fiscale haotice pe care o practică actualul Guvern", a declarat Sulfina Barbu, la finalul şedinţei Biroului Permanent al Organizaţiei de Femei a PDL.

Ea a arătat că ordinul ministrului Muncii demonstreaxă că, "de la taxa pe scaunele din localuri impusă de Remeş în 1999, gândirea economică a PNL nu a progresat deloc şi se poate rezuma în cuvintele «Impozitaţi, impozitaţi, că tot s-o aduna ceva»".

Sulfina Barbu a menţionat că, deşi ministrul Muncii, Paul Păcuraru, a renunţat la impozitarea "portocalelor de Crăciun şi a iepuraşului de Paşti, a lăsat în vigoare alte câteva aberaţii, cum ar fi taxe pentru sporul de fidelitate sau pentru orele suplimentare".

"Culmea cinismului este însă că se percep contribuţii până şi din ajutorul acordat pentru înmormântare, ceea ce dovedeşte că nici morţii nu pot să scape de Guvernul Tăriceanu II", a mai arătat preşedintele femeilor democrat-liberale.

Sulfina Barbu a precizat că Organizaţia de Femei a PDL cere Executivului să renunţe la aceste "cârpeli, să facă o analiză serioasă a sistemului de taxe şi impozite şi să renunţe la cele aberante".

Întrebată dacă PDL va face ceva pentru împiedicarea impunerii acestor taxe, Sulfina Barbu a spus: "Dacă situaţia o va impune, şi bâlbâiele Guvernului vor continua, PDL va veni şi cu o măsură urgentă în Parlament".

Ea a menţionat că, în partid, există o comisie naţională care lucrează la tot ceea ce înseamnă politică bugetară şi monetară, comisie condusă de prim-vicepreşedintele Adriean Videanu şi care este aproape de finalizarea acstui program de guvernare, din punct de vedere economic.

Ministrul Muncii, Paul Păcuraru, a declarat, pentru MEDIAFAX, că a trimis, joi, la Monitorul Oficial Ordinul 122 din 20 februarie prin care au fost eliminate prevederi contestate privind impozitarea primelor, corectând astfel ordinul precedent pe această temă. Păcuraru a precizat că a solicitat Monitorului Oficial publicarea cât mai urgentă a ordinului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PDL: Prin ordinul ministrului Păcuraru, Guvernul şi-a depăşit recordul în materie de incompetenţă .
 Vizualizări articol: 508 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PDL: Prin ordinul ministrului Păcuraru, Guvernul şi-a depăşit recordul în materie de incompetenţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Turtiţe de somon cu tarhon 400g somon 4 linguri vin alb sec400g cartofi fierţi30g unt1 leg. mare de tarhon verde1 leg. cozi de ceapă verde1/2 linguriţă coajă rasă de lămâie1 ou200ml ulei2 linguri fãină± sare, piper Puneţi feliile de... Citeşte