Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 feb 2008 - Anul XIII, nr. 44 (3725)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ionuţ Popa: Mi-e greu să-i mobilizez acum pe jucători

Vineri, 22 Februarie 2008 (14:34:15)

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că îi este foarte greu să le ridice moralul jucătorilor pentru partida de duminică, de pe teren propriu, cu Steaua Bucureşti, după declaraţiile din această săptămână, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Am constatat că la această echipă se întâmplă fenomene care nu-mi convin. În pauza competiţională, am încercat să îmbin pregătirea fizică şi tehnică cu cea psihologică şi în mare măsură am reuşit. Tot ce-am construit în pregătiri s-a destrămat într-o singură zi. A fost de-ajuns un articol în presă, care cred că este unic în istorie, ca să dărâme moralul echipei. Am fost făcuţi vânzători, blatişti. Mi-e greu să-i mobilizez acum pe jucători şi să le spun că marea majoritate a materialelor ce apar în presă nu contează. Că sunt doar minciuni. Acum totul depinde de inteligenţa jucătorilor", a spus Popa.

Tehnicianul ieşenilor a mai afirmat că multe lucruri negative pornesc din jurul echipei: "Pentru meciul cu Steaua, cred că va conta cel mai mult ambiţia şi mobilizarea jucătorilor mei. E clar că întâlnim cea mai galonată echipă şi ar fi absurd să vin să spun că-i batem, că-i călcăm în picioare. Ne dorim să câştigăm acest meci, dar va fi foarte greu deoarece tot răul pleacă din jurul echipei. Sunt lucruri care «transpiră» din vestiar, sunt oameni din jurul echipei care lovesc în jucători... Rămâne de văzut ce va fi. Nu vedeţi că în ţara asta fiecare face ce vrea? Cred că doar Vlad Ţepeş ar putea să ne mai salveze".

Echipa Poli Iaşi va întâni, duminică, de la ora 20.30, formaţia Steaua Bucureşti, în etapa a XX-a a Ligii I.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ionuţ Popa: Mi-e greu să-i mobilizez acum pe jucători.
 Vizualizări articol: 541 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ionuţ Popa: Mi-e greu să-i mobilizez acum pe jucători0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Turtiţe de somon cu tarhon 400g somon 4 linguri vin alb sec400g cartofi fierţi30g unt1 leg. mare de tarhon verde1 leg. cozi de ceapă verde1/2 linguriţă coajă rasă de lămâie1 ou200ml ulei2 linguri fãină± sare, piper Puneţi feliile de... Citeşte