Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 feb 2008 - Anul XIII, nr. 44 (3725)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Barbu: Dacă proiectul PDL de anulare a taxei auto nu va fi susţinut, vom iniţia moţiune de cenzură

Vineri, 22 Februarie 2008 (13:47:28)

 Preşedintele organizaţiei de femei a PDL, Sulfina Barbu, a făcut un apel, vineri, către partidele parlamentare să susţină proiectul de lege al democrat-liberalilor privind anularea taxei auto, în cazul în care această susţinere nu va exista, PDL rezervându-şi dreptul de a iniţia moţiune de cenzură.
  "PSD susţine actualul Guvern şi a demonstrat-o de multe ori că vorbim de un Guvern Tăriceanu-Geoană. De aceea, cerem public să se manifeste consecvent pe acest proiect de act normativ care va obliga Guvernul la luarea acestor decizii privind eliminarea taxei auto şi restituirea banilor", a arătat Sulfina Barbu, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al Organizaţiei de Femei PDL.

Aceasta a adăugat că, "neavând încredere că PSD va trăda PNL, PDL îşi rezervă dreptul de a iniţia moţiune de cenzură pe această temă".

Sulfina Barbu a acuzat Executivul că "ignoră voinţa cetăţenilor" şi a Parlamentului, prin discuţiile privind o nouă formă a taxei de primă înmatriculare, care "sunt fără obiect", ţinându-se cont de faptul că în Camera Deputaţilor a fost adoptată moţiunea simplă a PDL, care prevede clar anularea taxei şi restituirea banilor.

"Faptul că Guvernul continuă să analizeze diverse variante de percepere a taxei arată că Tăriceanu plănuieşte să ignore complet atât direcţiile de acţiune indicate de moţiune simplă a PDL, cât şi obiecţiile pe cara aceaasta le ridică", a spus Sulfina Barbu.

"Organizaţia de femei a PDL îl avertizează pe premier să nu dispreţuiască voinţa cetăţenilor care au demonstrat că sunt împotriva acestui bir, dar şi voinţa Parlamentului care a adoptat moţiunea simplă", a mai declarat preşedinta femeilor democrat-liberale.

Aceasta a mai precizat că partidele parlamentare au posibilitatea de a-şi manifesta voinţa politică, prin susţinerea proiectul PDL privind eliminarea taxei auto şi restituirea integrală, fără a se aplea la justiţie, a contravalorii acestei taxe, către cetăţenii care au plătit-o deja.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Barbu: Dacă proiectul PDL de anulare a taxei auto nu va fi susţinut, vom iniţia moţiune de cenzură.
 Vizualizări articol: 534 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Barbu: Dacă proiectul PDL de anulare a taxei auto nu va fi susţinut, vom iniţia moţiune de cenzură0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Turtiţe de somon cu tarhon 400g somon 4 linguri vin alb sec400g cartofi fierţi30g unt1 leg. mare de tarhon verde1 leg. cozi de ceapă verde1/2 linguriţă coajă rasă de lămâie1 ou200ml ulei2 linguri fãină± sare, piper Puneţi feliile de... Citeşte