Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 feb 2008 - Anul XIII, nr. 44 (3725)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lăcătuş: Chiar dacă vom câştiga toate meciurile, s-ar putea să nu avem şansa să ieşim campioni

Vineri, 22 Februarie 2008 (15:10:46)

Antrenorul echipei Steaua, Marius Lăcătuş, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că gruparea bucureşteană chiar dacă ar câştiga toate meciurile rămase de disputat, tot ar putea să nu câştige titlul de campioană naţională.
 
  "Nu mă interesează meciurile contracandidatelor. Degeaba învinge Craiova pe CFR sau altcineva pe Rapid, dacă noi nu câştigăm. Noi trebuie să câştigăm toate meciurile, deşi nu e deloc uşor şi chiar şi aşa s-ar putea să nu avem şansa să ieşim campioni. Diferenţa actuală din clasament nu e dată de jocurile directe dintre primele trei-patru echipe, ci s-a făcut în meciurile cu echipele mai mici sau medii. CFR a ştiut să profite foarte bine de acest lucru, pentru că dacă stăm să ne uităm, nu prea a câştigat meciuri cu echipele din vârf", a spus Lăcătuş.

Întrebat dacă echipa este afectată de suspiciunile de blat legate de acest meci, Lăcătuş a răspuns: "În niciun caz, fiecare ar trebui să se uite în curtea lui, nu să discute despre posibilitatea de meci trucat în alte partide în care nu e implicată echipa lui. Fiecare să-şi vadă de treaba lui, iar ce a apărut vizavi de meci trucat la Iaşi, sunt pure invenţii, nu le băgăm în seamă. Îmi doresc ca problema campioanei să se rezolve pe teren. Cred că acest lucru se va întâmpla dacă toţi cei implicaţi în fotbal se vor uita la echipele lor şi vor aplica metode sportive".

Lăcătuş a afirmat că îşi doreşte o echipă cu jucători agresivi. "Eu nu mă tem de nimic, nu vorbesc de adversari, îmi văd de treaba mea. Dacă această presiune se va transmite la jucători în sens pozitiv, e bine. Îmi doresc o echipă cu jucători agresivi, dornici de performanţe mari. Îmi doresc o răutate pozitivă. Orice antrenor şi-ar dori să aibă un asemenea lot ca al Stelei. Sper să fiu inspirat, să aleg cea mai bună soluţie, iar încet-încet, să mulţumim toţi jucătorii. Fiecare jucător va beneficia de şansa lui. Rădoi, prin ambiţia, caracterul şi modul cum se pregăteşte, va putea duce 90 de minute, dacă va fi cazul", a completat Lăcătuş.

Întrebat dacă îşi aduce aminte de un meci Poli Iaşi - Steaua disputat în 1995, Lăcătuş a evitat să dea un răspuns exact. "A trecut multă vreme, ce a fost, a fost. Am amintiri frumoase ca jucător, dar în fotbal trăieşti din ce faci, nu din ce ai fost. Vom încerca să mulţumim şi conducerea prin rezultate la scoruri liniştitoare, dar trebuie să şi reuşim. Victorii coroborate cu un joc bun, care să mulţumească conducerea ar însemna un lucru foarte bun, dar nu va fi uşor. Dacă e nevoie, în anumite momente putem sacrifica spectacolul pentru rezultate. Vor fi momente când nu cred că se vor putea ambele lucruri. Ar fi ideal, dar vor fi meciuri când trebuie să sacrifici spectacolul pentru rezultat", a menţionat tehnicianul "roş-albaştrilor".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lăcătuş: Chiar dacă vom câştiga toate meciurile, s-ar putea să nu avem şansa să ieşim campioni.
 Vizualizări articol: 520 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lăcătuş: Chiar dacă vom câştiga toate meciurile, s-ar putea să nu avem şansa să ieşim campioni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Turtiţe de somon cu tarhon 400g somon 4 linguri vin alb sec400g cartofi fierţi30g unt1 leg. mare de tarhon verde1 leg. cozi de ceapă verde1/2 linguriţă coajă rasă de lămâie1 ou200ml ulei2 linguri fãină± sare, piper Puneţi feliile de... Citeşte