Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 feb 2008 - Anul XIII, nr. 44 (3725)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dacă trăieşti în viteză, mori mai repede

Milioane de persoane sunt în pericol de a muri pentru că trăiesc viaţa la viteză maximă, avertizează psihologii britanici.

Potrivit sondajului preluat de Daily Mail, milioane de persoane sunt în pericol să-şi distrugă sănătatea şi relaţiile pentru că îşi trăiesc viaţa la viteză maximă.

Sondajul cercetătorilor britanici a avut ca scop să afle viteza la care britanicii efectuează diferite sarcini cotidiene, comune, precum hrănirea, cheltuirea banilor şi sexul.

 

Ritm rapid la toate.

Astfel, cercetătorii au aflat că milioane de persoane îşi termină cina în mai puţin de zece minute şi că alte milioane de persoane se grăbesc să facă sex în doar două minute. De asemenea, muncitorii îşi cheltuiesc salariile cu mult timp înainte de următoarea zi de plată.

Studiul a mai evidenţiat variaţii regionale, locuitorii din nord-estul Marii Britanii fiind cei care îşi trăiesc viaţa în cel mai rapid ritm. Un lucru interesant, locuitorii aglomeratei capitale britanice, Londra, îşi duc viaţa într-un ritm mai lent.

Rezultatele au confirmat faptul că adesea oamenii fac multe lucruri la o viteză mai mare ca înainte şi că cel mai des aceştia aşteaptă rezultate imediate.

O cincime dintre angajaţi îşi cheltuiesc salariul lunar în prima săptămână după ziua de plată. Şi aproape 50% dintre angajaţi rămân fără bani cu mult înainte de următoarea zi de salariu.

Locuitorii din nord-estul Regatului Unit sunt cei mai cheltuitori, potrivit acestui studiu. Un sfert dintre ei îşi cheltuiesc salariul în prima săptămână după ziua de plată, în timp ce 8% dintre aceştia cheltuiesc salariul în primele 24 de ore.

Aceeaşi regiune deţine primul loc în topul celor mai rapizi amanţi din Regat. Una din şase persoane are nevoie de mai puţin de zece minute pentru a face sex, în timp ce 3% dintre locuitorii regiunii acordă unei partide de amor mai puţin de două minute.

Spre deosebire de aceştia, locuitorii din Birmingham acordă cel mai mult timp partidelor de amor, 14% dintre ei având regulat întâlniri amoroase care depăşesc 45 de minute.

La nivel general, o treime din britanici acordă mai puţin de 20 de minute unei partide amoroase.

Spre deosebire de alţi vecini din Europa, o cincime din britanici petrec mai puţin de 10 minute pentru a lua cina. 50% dintre ei acordă cinei mai puţin de 15 minute.

 

Spre distrugere.

„Întrebarea este unde se va termina totul”, spune psihologul Honey Langcaster-James. „În câţiva ani vom petrece şi mai puţin timp cu persoanele iubite şi vom termina cina în câteva secunde”, a explicat aceasta. „Există un mare pericol ca oamenii să se îndrepte spre distrugere dacă nu încetinesc ritmul şi nu-şi dau seama că ziua are destule ore”, a mai spus aceasta. „Relaţiile şi valorile familiale ar putea avea de suferit dacă nu ne facem timp pentru cei dragi”, a mai spus psihologul.

La sondaj, publicat de Virgin Media, au participat 1.968 de adulţi.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dacă trăieşti în viteză, mori mai repede.
 Vizualizări articol: 1480 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dacă trăieşti în viteză, mori mai repede0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Turtiţe de somon cu tarhon 400g somon 4 linguri vin alb sec400g cartofi fierţi30g unt1 leg. mare de tarhon verde1 leg. cozi de ceapă verde1/2 linguriţă coajă rasă de lămâie1 ou200ml ulei2 linguri fãină± sare, piper Puneţi feliile de... Citeşte