Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 feb 2008 - Anul XIII, nr. 44 (3725)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mişcări

Schimbări la vârful organizaţiei municipale Suceava a PC

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conservatorii au operat schimbări la vârful organizaţiei municipale Suceava a partidului. Ovidiu Ilisei şi-a pierdut calitatea de preşedinte interimar după ce Biroul judeţean al PC i-a acceptat „demisia de onoare” din partid.

Anunţul a fost făcut ieri, într-o conferinţă de presă, de către vicepreşedintele naţional al PC, Camelia Igătescu. Aceasta a declarat că Ovidiu Ilisei şi-a semnat demisia de onoare din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale Suceava înaintea alegerilor europarlamentare din noiembrie anul trecut.

Camelia Ignătescu a precizat că Ilisei s-a angajat în scris că PC va lua în „capitala” judeţului 7% din voturi, în caz contrar îşi va da demisia de onoare.

„PC a luat în municipiul Suceava doar 1,9% şi ca atare organizaţia judeţeană a PC i-a acceptat demisia de onoare”, a spus Camelia Ignătescu.

Pe de altă parte, vicepreşedinta PC a subliniat că între organizaţia municipală Suceava şi cea judeţeană a intervenit „un scurtcircuit de comunicare grav”, vinovat principal fiind chiar Ovidiu Ilisei.

„Fiind în perioada campaniei electorale, când PC poate să-şi ridice cota în rândul electoratului, nu ne permitem să mai tolerăm astfel de comportamente absolut neprielnice pentru activitatea partidului. Nici organizaţia judeţeană nu a obţinut rezultate bune la europarlamentare, dar trebuie să strângem rândurile, pentru că practic suntem într-un fel de război. Dacă nu capacităm toţi membrii şi dacă nu e unitate, nu putem reuşi. Se va spune că familia Ignătescu a făcut şi a dres. Familia Ignătescu şi-a folosit resursele financiare şi timpul pentru acest partid, pentru că trebuie să facem o echipă pentru ca să putem merge la drum”, a declarat vicepreşedinta PC.

Locul lui Ilisei la conducerea PC Suceava va fi preluat temporar de preşedintele organizaţiei judeţene a PC, Costel Ignătescu.

 

Ilisei: „Am fost demis”

Ovidiu Ilisei a declarat că el nu şi-a dat demisia de onoare din funcţia de preşedinte, ci a fost demis de „familia Ignătescu”. El a spus că în aceste condiţii se mai gândeşte dacă va mai rămâne sau nu în partid.

„După europarlamentare am discutat cu conducerea judeţeană a partidului şi s-a ajuns la concluzia că nu este cazul să demisionez din funcţie, cu atât mai mult cu cât organizaţia municipală Suceava a obţinut un scor mai bun decât cea judeţeană. Am început să facem treabă bună în organizaţie, însă se pare că nu sunt dorit de familia Ignătescu. În aceste condiţii nu ştiu dacă voi mai rămâne în PC”, a spus Ilisei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Schimbări la vârful organizaţiei municipale Suceava a PC.
 Vizualizări articol: 1186 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Schimbări la vârful organizaţiei municipale Suceava a PC0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cum se poate redresa corabia P.C. Suceava trimis de
(22 feb 2008, 13:53:08
Cata "onoare" ar trebui sa aiba presedintele interimar al P.C. judetean Suceava sa-si dea si el demisia ? Sau poate chiar crede ca este UNIC si de neanlocuit iar munca desfasurata sub obladuirea sa a avut rezultate care sa-l recomande in continuare la conducerea organizatiei judetene a P.C. Suceava ? O incercare de intrare in drepturi depline ca presedinte ales {si nu interimar) prin alegeri democratice la nivel de judet ar lamuri definitiv lucrurile pentru toata lumea si poate si-ar da seama si d-l Ignatescu de adevarata sa valoare.
1.1  RE: Cum se poate redresa corabia P.C. Suceava trimis de
(22 feb 2008, 14:19:51
care onoare la ilisei?vorbeste lumea prin sat ca e un tepar si inca unul mare.a tras cateva tepe bune pana acum.vai de capul lor,niste oameni de 2 lei.
1.2  RE: Cum se poate redresa corabia P.C. Suceava trimis de
(22 feb 2008, 14:35:01
PC nu exista. Doar antenele. Va spun eu, antenele se pot redresa cu sprangi si morcovi de beton, adanc infipti in pamant. Iar Voiculescu nu are nevoie de redresare. El are grade; pe sub pullover.
2.   Hahalere trimis de
(23 feb 2008, 09:30:05
lasa tovarase ilisei , poate te pun astia pres la PNG.

3.   Draga nene Ilisei trimis de
(23 feb 2008, 20:39:16
Eu sunt un om pretentios cu adrisantii de epistole si cu oamenii din jur in general. Sper ca suficient de atent sa nu fi scapat si vreun manelist imputit printre ei. Asa ca poti sa te miri de ce mama dracului iti raspund tie, un jeg uman care in afara de tupeu si bot gros, altceva nu mai detine. Cum a pus laba o asemenea creatura pe un Club cu traditie macar de muzica foarte buna daca nu altceva, cum de a incaput pe mina unui clontzos care a indraznit sa puna manele in noaptea de Revelion numa ptc asa ii cerea lui backgroundu cultural, nu o sa inteleg niciodata. DFin respect pentru muzica si pt ceea ce a fost Club 60 nu pot decit sa ma bucur ca i s-a tras un sut in fund, prin fund inteleg orice parte a obrazului, caci nu se sesizeaza prea mari diferente. Da-ti-l afara de peste tot, si veti usura pamintul de o canalie!
4.   Aratam trimis de
(24 feb 2008, 12:04:49
pe CLUB 60 nemernicul a pus laba cu ajutorul unui coate goale ca si el si care fura la greu din cooperativa MODA inchiriind spatii lui caca de iliseio cu 1,5euro/mp in mijlocul tirgului,probabil fac afaceri impreuna si acel CRISMARU care ii face jocurile ca fraerul lui ovidutu clontutu baga o chirie modica dor ca sa se acopere in fata actior care nu stiu ci de tare sint furati.VOM REVENI DIRECT LA MEMBRII DIN COOPERATIE CU AMANUNTE.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Turtiţe de somon cu tarhon 400g somon 4 linguri vin alb sec400g cartofi fierţi30g unt1 leg. mare de tarhon verde1 leg. cozi de ceapă verde1/2 linguriţă coajă rasă de lămâie1 ou200ml ulei2 linguri fãină± sare, piper Puneţi feliile de... Citeşte