Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 dec 2007 - Anul XII, nr. 292 (3662)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

CEZ: Preţul energiei electrice ar putea creşte cu 2-3%, la 1 ianuarie sau 1 aprilie

Joi, 6 Decembrie 2007 (16:48:10)

 Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) analizează posibilitatea majorării preţului energiei electrice furnizată populaţiei cu 2-3%, la 1 ianuarie 2008, însă creşterea ar putea fi amânată pentru 1 aprilie, a declarat, joi, directorul general al CEZ România, Jan Veskrna.

Veskrna a făcut afirmaţia privind creşterea preţurilor într-o conferinţă de presă şi nu a furnizat alte informaţii.

Contactaţi de MEDIAFAX, reprezentanţii ANRE au spus că decizia privind eventuala majorare a tarifelor va fi adoptată după 15 decembrie.

"Suntem în proces de colectare a datelor, iar săptămâna viitoare sperăm să avem strânse toate informaţiile. După 15 decembrie vom lua o decizie cu privire la preţul energiei", a spus Nicolae Opriş, vicepreşedinte al ANRE.

Reprezentanţii ANRE au afirmat, la jumătatea lunii octombrie, că preţul energiei furnizate populaţiei ar putea creşte la 1 ianuarie 2008, dacă evaluarea periodică a costurilor de producţie, transport şi distribuţie va justifica majorarea tarifelor. "O nouă ajustare a preţului plătit de populaţie la energia electrică va avea loc la 1 ianuarie 2008, dar încă nu ştim dacă va fi în urcare sau în scădere", a afirmat Opriş la acea dată.

La începutul lunii noiembrie, Ministrul Eonomiei şi Finanţelor,Varujan Vosganian, a afirmat că preţurile la energie ar putea fi menţinute, la începutul anul viitor, ca urmare a punerii în funcţiune a reactorului al doilea al centralei nucleare de la Cernavodă, care produce energie cu costuri reduse.

Cea mai recentă majorare a tarifelor la energia electrică a avut loc la 1 aprilie, când preţurile au crescut cu aproximativ 4%.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CEZ: Preţul energiei electrice ar putea creşte cu 2-3%, la 1 ianuarie sau 1 aprilie.
 Vizualizări articol: 531 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CEZ: Preţul energiei electrice ar putea creşte cu 2-3%, la 1 ianuarie sau 1 aprilie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Frigărui cu ciuperci şi şuncă 4 porţii, 20  minute 8 ciuperci de pădure cu mărimea de 5 - 6 cm100g bacon12 frunze de dafin1 căţel de usturoi2 rămurele de rozmarin8 linguri ulei de măslinesare, piper Se curăţă şi se pisează usturoiul. Se pune într-un... Citeşte