Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 dec 2007 - Anul XII, nr. 292 (3662)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Pasiuni

Pantofii Angelei Zarojanu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fără doar şi poate, Angela Zarojanu, unul dintre cei doi viceprimari ai Sucevei şi lider al liberalilor din municipiul reşedinţă de judeţ, poate fi considerată una dintre cele mai elegante femei din politică şi din administraţia publică locală.

Cine a avut prilejul să se întâlnească cu ea, fie la Primărie, fie la acţiuni politice, indiferent de locul în care acestea se desfăşoară, au putut să observe ţinuta elegantă a Angelei Zarojanu, şi în mod special pantofii.

Un articol vestimentar considerat a fi cel mai important, motiv pentru care, în decursul timpului, Angela Zarojanu a ajuns să deţină o colecţie destul de impresionantă de pantofi, de care este extrem de mândră.

Colecţie de peste 50 de perechi de pantofi

 „Pantofii sunt cei care dau prestanţă unei ţinute”, îşi explică Angela Zarojanu pasiunea pentru pantofi. Aşa se face că în momentul de faţă, viceprimarul Sucevei deţine o colecţie de peste 50 de perechi de pantofi, achiziţionaţi în decursul anilor, şi care sunt considerate adevărate bijuterii proprii.

Şi aşa cum singură mărturiseşte, pasiunea pentru pantofi a devenit, încet, încet, o boală, care nu poate fi „tratată” decât prin achiziţionarea unei noi perechi.

„Aş renunţa bucuroasă la orice alt lucru pentru o pereche de pantofi. Consider că este un accesoriu extrem de important, şi trebuie foarte multă atenţie în alegerea lor. Şi dacă orice alt obiect de îmbrăcăminte poţi să îl combini cu altceva, pantofii trebuie să fie întotdeauna impecabili”, a spus Angela Zarojanu, adăugând că în colecţia sa se regăsesc atât pantofi clasici, dar şi „exemplare” colorate sau cu barete şi funde, speciali pentru fiecare ocazie.

Şi pentru că pantofii reprezintă o adevărată „comoară” a Angelei Zarojanu, una din grijile sale este păstrarea în cât mai bune condiţii a acestora.

„Dacă sunt puţin uzaţi, pantofii schimbă tot. Iar o pereche bine întreţinută te face să fii mai prezentabil întotdeauna”, a spus viceprimarul Sucevei.

Pantofii vechi au revenit la modă

Şi dacă cineva consideră că „boala” pentru pantofi înseamnă numaidecât şi o fugă continuă după cumpărarea de pantofi noi, s-ar putea să se înşele.

Angela Zarojanu ne-a mărturisit că în colecţia sa proprie sunt şi pantofi vechi de 10 ani, care între timp au revenit la modă.

„Când văd o pereche de pantofi care îmi place am impresia că trebuie să-i cumpăr. Dar vreau să spun că am pantofi şi de 10 ani, cu tocul gros şi rotunjit, şi care acum sunt la modă din nou”, spune Zarojanu. Ea a recunoscut că aproape în fiecare concediu, atât în ţară, cât şi în străinătate, se întoarce acasă cu câte o pereche nouă de pantofi.

„Nu cheltui sume foarte mari pe pantofi. Dar de fiecare dată, ultima zi de concediu este rezervată cumpărăturilor, şi în special pentru pantofi”, mărturiseşte viceprimarul Sucevei.

Prietenele îi cer părerea

Angela Zarojanu spune că de multe ori i s-a întâmplat ca atât colegele de serviciu, cât şi prietenele să îi ceară sfaturi cu privire la modul în care ar trebui să se îmbrace la un anumit eveniment, sau despre ţinutele pe care ar trebui să le cumpere.

Ea ne-a declarat că personal preferă ţinutele clasice, motiv pentru care în ultima perioadă şi-a achiziţionat mai multe perechi de pantofi eleganţi.

„De când lucrez în administraţie mi-am schimbat şi stilul de îmbrăcăminte. Acum prefer mai mult stilul clasic, sacou şi fustă, motiv pentru care şi pantofii trebuie să fie clasici”, susţine Zarojanu.

Cu toate acestea, ea spune că în ultima perioadă şi-a creat un stil vestimentar propriu, îmbrăcămintea clasică fiind combinată de multe ori cu cea modernă. Sfaturile viceprimarul Sucevei continuă cu câteva detalii legate de modul în care trebuie asortaţi pantofii la ţinute.

Sfaturi pentru eleganţă

„Cel mai bine, pentru o ţinută elegantă merg pantofii negri, cu toc înalt. O pereche de pantofi negri, eleganţi, te scot întotdeauna din încurcătură. Iar cel mai mult îmi plac pantofii din antilopă, pentru că sunt cei mai eleganţi”.

Mai mult, spune Angela Zarojanu, o ţinută elegantă poate fi, de multe ori, şi un avantaj în unele discuţii sau diverse întâlniri oficiale.

„O astfel de ţinută elegantă îmi dă siguranţă, pentru că îmi dispar emoţiile. Şi din acest motiv, sfătuiesc pe toată lumea să ţină cont de modul în care se îmbracă, pentru că ţinuta este foarte importantă, şi trebuie adaptată în funcţie de împrejurare”.

 Soţul nu îi dă pantofi cadou
Cu umor, Angela Zarojanu povesteşte că, în ultimii ani, perechile de pantofi din colecţia personală le-a cumpărat singură. Şi asta deoarece soţul viceprimarului Sucevei a anunţat-o că el nu îi va mai cumpăra nici o pereche de pantofi, considerând că are destule.
„Soţul meu mi-a spus că niciodată nu o să-mi facă cadou o pereche de pantofi. Chiar, uneori, în glumă, mă şi întreabă dacă nu cumva îmi mai trebuie încă o pereche de pantofi”, ne spune Angela Zarojanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pantofii Angelei Zarojanu.
 Vizualizări articol: 1268 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
Pantofii Angelei Zarojanu3.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Frigărui cu ciuperci şi şuncă 4 porţii, 20  minute 8 ciuperci de pădure cu mărimea de 5 - 6 cm100g bacon12 frunze de dafin1 căţel de usturoi2 rămurele de rozmarin8 linguri ulei de măslinesare, piper Se curăţă şi se pisează usturoiul. Se pune într-un... Citeşte