Google
 
joi, 6 dec 2007 - Anul XII, nr. 292 (3662)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,5883 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta3,9066 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe Google+ Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |  Trimite pe Yahoo MessengerMessenger |   1 imagine |   ø fişiere video

Frigărui cu ciuperci şi şuncă

4 porţii, 20  minute

  • 8 ciuperci de pădure cu mărimea de 5 - 6 cm
  • 100g bacon
  • 12 frunze de dafin
  • 1 căţel de usturoi
  • 2 rămurele de rozmarin
  • 8 linguri ulei de măsline
  • sare, piper

Se curăţă şi se pisează usturoiul. Se pune într-un castron împreună cu uleiul, frunzele de rozmarin, sare şi piper proaspăt măcinat. Se amestecă bine compoziţia şi se lasă la rece pentru o jumătate de oră.

Se curăţă ciupercile şi se şterg bine cu un şervet umed. Fiecare ciupercă se înfăşoară într-o felie de bacon şi apoi se înşiră câte două pe băţul de frigăruie, alternându-le cu foi de dafin. Se stropesc frigăruile bine cu ulei şi se prăjesc la grătar. Se servesc stropite cu marinata ţinută la rece, ca garnitură lângă carne de pui, vită sau cu mămăligă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Frigărui cu ciuperci şi şuncă.
 Vizualizări articol: 1639 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Frigărui cu ciuperci şi şuncă0.05

Iulius Mall Suceava
Denis Shoes
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Elia Studio - Salon de infrumusetare
Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Frigărui cu ciuperci şi şuncă 4 porţii, 20  minute 8 ciuperci de pădure cu mărimea de 5 - 6 cm100g bacon12 frunze de dafin1 căţel de usturoi2 rămurele de rozmarin8 linguri ulei de măslinesare, piper Se curăţă şi se pisează usturoiul. Se pune într-un... Citeşte