Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 40 (8569)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

O săptămână a faptelor bune, cu donații pentru Campania umanitară „Pâinea cea de toate zilele”, la Fălticeni

Luni, 19 Februarie 2024 (10:57:39)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O săptămână a faptelor bune, o săptămână în care, până luni, 26 februarie 2024, puteți face donații pentru Campania umanitară „Pâinea cea de toate zilele”, la Fălticeni.

Inițiată de părintele Alexandru Lungu, preot slujitor la Parohia Așezământul de bătrâni „Sf. Apostol Andrei” Fălticeni, campania are ca scop ajutorarea familiilor necăjite, prin distribuirea de alimente, apă, pâine.

Anul acesta, prima acțiune a avut loc pe 17 ianuarie, când oamenii au fost generoși și au donat sute de pâini și nu numai, donații care au ajuns la cei care au mai mare nevoie de ele, familii necăjite din zona Fălticeni.

Urmează ca pe 26 februarie 2024 să se repete această acțiune, atât de necesară pentru cei care nu au ce pune pe masă, le lipsește „pâinea noastră cea de toate zilele”. Totul depinde de generozitatea oamenilor care se vor implica și de această dată în Campania umanitară „Pâinea cea de toate zilele”.

Preotul Alexandru Lungu, cunoscut și în mediul online pentru campaniile umanitare pe care le organizează, dar și pentru învățăturile și sprijinul moral, creștinesc pe care îl acordă membrilor comunității, face un apel către toți oamenii care simt și doresc să participe la a doua acțiune umanitară organizată în anul 2024.

Puteți dona bani, alimente, apă, pentru ca, peste o săptămână, pe 26 februarie 2024, „câteva sute de pâini, câteva baxuri de apă și eventual și ceva alimente să ajungă la cei necăjiți”. Puteți să luați legătura cu inițiatorul campaniei, pr. Alexandru Lungu, la numărul de telefon 0799 828 026, pe WhatsApp.

Campania umanitară „Pâinea cea de toate zilele”, pentru ajutorarea familiilor necăjite, care, de multe ori, nu au cu ce să-și cumpere nici măcar o pâine, a fost lansată anul trecut, în noiembrie, și se dorește a fi continuată și în acest an, lunar, cu ajutorul donatorilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O săptămână a faptelor bune, cu donații pentru Campania umanitară „Pâinea cea de toate zilele”, la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 709 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O săptămână a faptelor bune, cu donații pentru Campania umanitară „Pâinea cea de toate zilele”, la Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei