Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 40 (8569)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deputatul PSD Mirela Adomnicăi: „Foarte mulți suceveni <minimizează aportul major și semnificativ> al domnului Gheorghe Flutur în atragerea de proiecte”

Luni, 19 Februarie 2024 (18:44:07)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Mirela Adomnicăi a declarat luni că din ce în ce mai mulți suceveni încep „să minimizeze” efortul despre care parlamentarii liberali spun că l-ar avea președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, pentru atragerea de investiții în județ. „Am citit comunicatul de presă al deputatului Ioan Balan, supărat din cale afară pe colegul meu, deputatul Gheorghe Șoldan, pentru că <minimizează aportul major și semnificativ> al domnului Gheorghe Flutur în <atragerea de proiecte importante pentru județ>. Domnule Balan, să știți că suntem foarte mulți care <minimizăm> acest aport și o să vă convingeți de acest lucru în câteva luni”, a transmis Mirela Adomnicăi. Ea a spus că liberalii știu deja acest lucru, iar această situație se vede în sondaje, în comentariile de pe social media, în reacțiile oamenilor, iar asta generează frică în tabăra PNL. „Încep să vă plece primarii, iar lista locurilor în Parlament să devină tot mai mică. Și e normal, înțeleg, ca fiecare parlamentar PNL să-i arate domnului Flutur cât de apăsat poate să-i apere orgoliul în comunicate de presă. Frustrarea pleacă de la faptul că Gheorghe al nostru, Șoldan, vorbește tot mai mult de Autostrada A7, venind cu promisiuni certe de la premierul Marcel Ciolacu și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, că în acest an vor începe lucrările. În timp ce Gheorghe al vostru, Flutur, de ani de zile tot plimbă desene și schițe prin fața jurnaliștilor. Și cu autostrada, dar și cu șoselele de centură”, a spus deputatul PSD de Suceava. Adomnicăi a subliniat faptul că important este faptul că până la urmă Autostrada Moldovei a prins viață, peste 305 kilometri fiind în mod oficial în construcție, în timpul ministrului PSD Sorin Grindeanu și al guvernării PSD. Ea consideră că dincolo de orgoliile politice, sucevenii vor să vadă odată autostrada construită și să meargă cu mașinile pe ea, să circule mai repede și mai în siguranță, iar județul Suceava să nu mai fie pe primul loc pe țară la numărul de morți în accidente rutiere. „Acesta este și motivul pentru care fac naveta cu trenul de fiecare dată când plec sau vin de la Parlament. Domnule Ioan Balan, mi-a plăcut citatul din comunicatul dumneavoastră cu faptul că <și albina și musca zboară. Unde se așază face diferența>. Perfect adevărat. Deocamdată, cum suntem județul cu aproape cele mai mici salarii din Moldova, cu cei mai mulți copii ai căror părinți sunt plecați în străinătate, cu multe drumuri județene distruse, cu un aeroport fără curse și un container la plecare, nu prea i-ați oferit nici albinei prea multe opțiuni de a se așeza. Și pentru asta, domnule Balan, poate că e timpul să mai zboare și fluturele! Și promitem că noi chiar îi facem autostradă să se așeze”, a încheiat Mirela Adomnicăi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul PSD Mirela Adomnicăi: „Foarte mulți suceveni al domnului Gheorghe Flutur în atragerea de proiecte”.
 Vizualizări articol: 1125 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul PSD Mirela Adomnicăi: „Foarte mulți suceveni al domnului Gheorghe Flutur în atragerea de proiecte”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei