Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 5 (8534)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Universitarii au revenit încrezători la antrenamente în noul an

Marţi, 9 Ianuarie 2024 (16:56:13)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Handbaliștii de la CSU Suceava au revenit la antrenamente după aproape o lună de vacanță. La prima ședință de pregătire desfășurată în sala de la Liceul cu Program Sportiv a participat tot lotul de jucători, lipsind motivat doar cei șase handbaliști de perspectivă aflați în cantonament cu echipa națională de tineret, este vorba de despre portarul Dragoș Podovei, extrema stânga Cătălin Zarițchi, extrema dreapta Sorin Grigore, centrul Bogdan Niculaie, pivotul Alexandru Focșăneanu și interul dreapta Codrin Radu.

„Venim după un an reușit, plin de meciuri grele, în care am reușit menținerea în Liga Națională și am cucerit o medalie în Cupa României. Avem un punctaj bun la finalul sezonului de toamnă, însă trebuie să muncim în continuare pentru că lupta pentru îndeplinirea obiectivului nu este încheiată, chiar dacă situația din clasament pare liniștitoare. Avem patru săptămâni la dispoziție pentru a pregăti așa cum trebuie startul sezonului oficial de primăvară. Trebuie să fim lucizi pe tot parcursul returului, pentru că nici un meci nu este câștigat dinainte”, a declarat antrenorul principal Bogdan Șoldănescu.

Pe lângă antrenamentele propriu-zise, universitarii vor susține și trei meciuri amicale. Primele două, în care vor înfrunta valoroasa echipă ucraineană Motor Zaporojie, ce conduce cu punctaj maxim întrecerea din țara vecină, urmând să se dispute la Suceava, vineri, 19 ianuarie, de la ora 17:30, și sâmbătă, 20 ianuarie, de la ora 11:30.

Pe lângă amicalele cu Motor Zaporojie, CSU Suceava va mai juca un meci de pregătire cu CSM Bacău, în deplasare, miercuri, 24 ianuarie, de la ora 17:30, plus un joc test cu echipa de tineret.

„A fost o vacanță binevenită, o perioadă venită la fix ca să ne refacem puterile. După un an 2023 foarte bun pentru clubul nostru, ne dorim din ce în ce mai mult să creștem în joc și în clasament, pentru a-i mulțumi astfel pe fanii noștri. Pentru mine, este foarte importantă pregătirea de iarnă care urmează, deoarece după accidentarea gravă cu care m-am confruntat, am revenit pe teren astă toamnă direct în febra meciurilor tari, în plină competiție. Am încredere totală în colegii mei și cred că suntem capabili să obținem la finalul campionatului o clasare mai bună decât locul 9 ocupat în prezent”, a precizat interul stânga Adrian Tîrzioru.

Liga Națională de handbal masculin se va relua în primul weekend din luna februarie cu jocurile etapei a XV-a, formația suceveană urmând să primească vizita Universității Cluj.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Universitarii au revenit încrezători la antrenamente în noul an.
 Vizualizări articol: 619 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Universitarii au revenit încrezători la antrenamente în noul an0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei