Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 5 (8534)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Răzvan Gavriloaia a fost desemnat cel mai bun handbalist din Liga Națională în luna decembrie

Marţi, 9 Ianuarie 2024 (17:49:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La cei 40 de ani ai săi, Răzvan Gavriloaia a fost desemnat de publicația We Love Sport cel mai bun handbalist din Liga Națională a României în luna decembrie. Extrema dreaptă a celor de la CSU Suceava a marcat 17 goluri în cele două meciuri de campionat disputate în acea perioadă, aducându-și din plin contribuția la importantul succes obținut de universitari pe terenul rivalilor de la CSM Bacău.

„În ultimii ani, CSU Suceava a luptat pentru menținerea în Liga Națională, dar în acest sezon nu are emoții în această privință, iar acest lucru i se datorează și lui Răzvan Gavriloaia. Handbalistul este și cel mai bun marcator al echipei, cu 81 de goluri (locul 6 în clasamentul general), în condițiile în care un alt coleg, Claudiu Lăzurcă, este principalul executant al aruncărilor de la 7 metri”, este prezentarea făcută de cei de la We Love Sport lui Răzvan Gavriloaia.

Golgheterul formației sucevene a fost desemnat MVP-ul lunii decembrie într-o luptă cu Lazar Kukic (Dinamo București) și Călin Demetrios Hossu (U Cluj).

Au mai primit voturi Nicolas Schneider (CSM București), Bogdan Rață (CSM Focșani), Andrii Akimenko (Dinamo), Robert Nagy (Minaur Baia Mare), Vitaly Komogorov (CSM Constanța), Gabriel Cumpănici (Minaur), Mihăiță Miroiu (CSM Focșani) și Alexandru Tărîță (Steaua). Dintre aceștia, trei jucători (Nagy, Cumpănici și Tărîță) sunt cu naționala României la Campionatul European, care va debuta miercuri, la Dusseldorf, cu partidele Franța – Macedonia de Nord și Germania – Elveția.

„Mă simt încă motivat, iar câtă vreme mă uit în stânga și în dreapta și realizez că încă sunt competitiv, nu am motive să fiu nemulțumit de mine. Sunt pregătit pentru ceea ce urmează și sper să facem o figură frumoasă în retur cu CSU Suceava”, a declarat Răzvan Gavriloaia la primul antrenament din 2023 cu echipa sa de club.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Răzvan Gavriloaia a fost desemnat cel mai bun handbalist din Liga Națională în luna decembrie.
 Vizualizări articol: 614 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Răzvan Gavriloaia a fost desemnat cel mai bun handbalist din Liga Națională în luna decembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei