Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 5 (8534)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reduceri de până la 70% la o gamă variată de produse, la Iulius Mall. A început Winter Sale

Marţi, 9 Ianuarie 2024 (11:45:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Reduceri de până la 70% la o gamă variată de produse ale brandurilor preferate de suceveni și nu numai, la Iulius Mall. A început Winter Sale, cu reduceri și oferte semnificative la produse din categoriile fashion, beauty, articole sport, articole pentru copii sau food. „Winter Salenu este doar despre shopping accesibil, ci și despre bucuria de a <prelungi> perioada festivă, relaxându-te și luând parte la activități care îți vor face plăcere. Iulius Mall a pregătit o experiență de cumpărături care să îți împlinească dorințele și îți aduce articolele preferate la prețuri reduse semnificativ, dar și momente pline de entuziasm”, transmit reprezentanții Iulius Mall.

Puteți opta pentru selecția diversificată de produse reduse cu până la 70% din categoriile îmbrăcăminte și încălțăminte. Branduri cum sunt Terranova, LC Waikiki, Bershka, C&A, Colin’s, CCC, H&M, Deichmann, Bigotti, Janice sau Jaquisse oferă articole versatile și sugestii de ținute inspirate de trendurile internaționale.

Salamander, Hervis Sports, Intersport, Sizeer, Sport Vision completează catalogul de reduceri cu propuneri stilistice. Descoperiți, de asemenea, cele mai noi tendințe în materie de make-up, alegând palete de machiaj, rujuri, fonduri de ten sau farduri de obraz cu aspect matifiat sau strălucitor de la Douglas, Cupio sau the Makeup Shop. Și aici sunt reduceri de până la 60%.

Dacă vă gândiți să le faceți cadouri copiilor, mergeți la KidAchy sau Noriel „și îmbogățește-i universul copilăriei cu Hopa Hopa”. Reduceri mai puteți să găsiți și la Secom, Ojuvi sau Ray Protect. În perioada următoare, vă puteți bucura de promoții și la mese delicioase la Mado.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reduceri de până la 70% la o gamă variată de produse, la Iulius Mall. A început Winter Sale.
 Vizualizări articol: 673 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reduceri de până la 70% la o gamă variată de produse, la Iulius Mall. A început Winter Sale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei