Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 299 (8523)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Poliția a împodobit ”Bradul Prevenirii”, cu globuri cu simboluri QR cu mesaje pentru tineri

Miercuri, 20 Decembrie 2023 (14:53:14)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de la Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității Suceava  au dezvoltat proiectul ”Bradul Prevenirii”, un brad care există efectiv în holul poliției județene și care, pe lângă simbolurile clasice, încearcă că ofere și un proces interactiv cu mesaje preventive.

Deschiderea oficială a proiectului și prima decorare a ”Bradului Prevenirii” au avut loc la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, miercuri, 20 decembrie.

Zeci de elevi ai școlii gimnaziale din Ipotești au împodobit bradul, printre altele cu peste 20 de globuri inscripționate cu simboluri QR ale unor campanii de prevenire a criminalității și de promovare a recomandărilor de prevenire a înșelăciunilor, furturilor, faptelor cu violență, violenței în familie, fraudelor fiscale și infracțiunilor informatice, prevenirii pornografiei infantile, consumului de alcool și substanțe interzise, recomandări pe linia creșterii gradului de siguranță rutieră.

Tinerii care vor fi în aceste zile oaspeții poliției vor putea astfel că scaneze codurile de pe globuri și astfel că aibă acces, într-un mod atractiv, la mesaje preventive.

Peste 200 de tineri au participat deja la activități și ateliere de lucru cu participarea polițiștilor suceveni și ai luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, fiind prezentată tehnica de intervenție și promovate recomandări preventive.

Toți tinerii care vor fi oaspeți și în următoarele zile la IPJ Suceava, unde vor veni cu colindul și apoi cu uratul, vor trece și pe la ”Bradul Prevenirii”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliția a împodobit ”Bradul Prevenirii”, cu globuri cu simboluri QR cu mesaje pentru tineri.
 Vizualizări articol: 634 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poliția a împodobit ”Bradul Prevenirii”, cu globuri cu simboluri QR cu mesaje pentru tineri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei