Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 299 (8523)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan îi cere lui Flutur să lase atitudinea de „vornicel” și să se apuce de administrație

Miercuri, 20 Decembrie 2023 (17:44:29)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan îi cere președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, să lase atitudinea de „vornicel” și să se apuce de administrație. Gheorghe Șoldan a arătat că ”Suceava este printre județele cu cele mai mici salarii din România și județul cu cei mai mulți copii ai căror părinți sunt nevoiți să muncească în străinătate. Un județ cu locuri de muncă insuficiente, cu multe drumuri județene distruse și cu un aeroport fără curse, cu un container pe post de sală de așteptare. În spatele peisajelor frumoase din Bucovina sunt imagini dezolante ale sărăciei și neputinței administrației județene din acest județ, culmea, plin de bogății naturale.

Sunteți în politică, cu funcții de conducere, fie la nivel local sau central, de peste două decenii, și n-ați făcut nimic. Desenați autostrăzi de când vă știu, vorbiți de centuri ocolitoare în fiecare campanie electorală și sunteți campion național la studii de fezabilitate. Au trecut mai bine de 20 de ani, domnule Flutur, și pur și simplu n-ați făcut nimic”. El consideră că oricât l-ar lăuda și i-ar pupa mâna lui Gheorghe Flutur cei din jurul acestuia, doar pentru a prinde un loc pe liste, șeful administrației județene a pierdut contactul cu realitatea. „Sunteți disperat să apăreți peste tot și să vă lăudați fără nici o reținere cu proiectele altora. Indiferent câte premii sau distincții v-ar da unii sau alții, câte articole laudative ar fi publicate, câte fotografii ar apărea cu Gheorghe Flutur punând pavele, dând la lopată, dansând hore, în vizită prin spitale, prin grădinițe, școli, pe șantier, pe drumuri etc., oamenii văd realitatea”, a precizat deputatul PSD de Suceava. El a arătat că această realitate înseamnă în primul rând că Suceava este un județ rămas tare în urmă.

„Domnule Flutur, vorbeați acum câteva săptămâni de <furt de primari>, după ce primarul din Mălini a anunțat că va candida în 2024 din partea PSD. E incredibil cum ați uitat de acel <transfer> de primari din 2020, cum îl numeați atunci, fără de care astăzi nu ați mai fi fost președinte de consiliu județean și v-ați fi bucurat de pensie. Să știți că noi, PSD, vrem să guvernăm în continuare cu PNL, dar e păcat să fiți pe locul III, așa cum era PDL în 2012. Acel PDL în conducerea căruia vă aflați, care a și dispărut de altfel, după ce ați tăiat pensii și salarii. Deci tot ați făcut ceva în cei peste 20 de ani de politică, nu-i așa?!”, i-a transmis Șoldan lui Flutur. Deputatul PSD a mai spus că Gheorghe Flutur are dreptate într-o privință, și anume că în 2024, "cel mai bun sondaj va fi la vot". Șoldan a adăugat însă că în 2024, Gheorghe Flutur nu o să mai reușească să îi mai păcălească din nou pe suceveni. El consideră că dacă ar fi existat un sondaj de opinie serios în care PNL are 35%, așa cum a anunțat Gheorghe Flutur, cu siguranță rezultatele acestuia ar fi fost trecute pe un banner, „și ați fi acoperit Rarăul cu el, la cât de disperat sunteți după imagine”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan îi cere lui Flutur să lase atitudinea de „vornicel” și să se apuce de administrație.
 Vizualizări articol: 771 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan îi cere lui Flutur să lase atitudinea de „vornicel” și să se apuce de administrație1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei