Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 299 (8523)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur îi transmite lui Stan că e mai preocupat de investițiile din județ decât să-i dea replici la atacurile politice

Miercuri, 20 Decembrie 2023 (12:14:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, i-a transmis liderului PSD Suceava, Ioan Stan, că este mai preocupat de investițiile din județ decât să-i dea replici la atacurile politice ale acestuia. Afirmația a fost făcută după ce Ioan Stan a spus că PSD a câștigat alegerile parlamentare din județul Suceava în 2016 și 2020, cu el la conducerea campaniei electorale, în detrimentul PNL, care a fost condus de Gheorghe Flutur.

„M-am liniștit, stați bine în sondaje, ați condus echipe la câștig, deci veți candida împreună cu mine la președinția Consiliului Județean Suceava. Asta înțeleg din atacurile zilnice pe care le faceți la adresa mea. Domnule Stan, astăzi, ca și ieri și ca toate zile trecute, am foarte multă treabă pentru județul Suceava. Vă reamintesc, domnule Stan, că recent am recepționat drumul de la Izvoarele Sucevei către Ucraina”, a declarat, miercuri, Gheorghe Flutur. El a amintit că CJ Suceava a finalizat un proiect de modernizare a Aeroportului Internațional ”Ștefan cel Mare” Suceava, iar recent a dotat Spitalul Clinic Județean cu un nou aparat scintigraf pentru depistarea cancerului.

Flutur a precizat că sâmbătă s-a finalizat și modernizarea Vămii Siret, proiect în care am fost total implicat. De asemenea, Gheorghe Flutur a spus că marți a participat la bilanțul ADR Nord-Est, unde s-a văzut că județul Suceava e pe podium, având 297 de proiecte aprobate, în valoare 350 milioane de euro, unde orașul Suceava este campion la dotarea cu autobuze electrice.

„S-a văzut că județul Suceava este campion la investii în turism, Muzeul Lemnului, Cazinoul Băilor, Muzeul Etnografic Gura Humorului, Muzeul Holocaustului de la Siret, mănăstirile Probota și Bogdana reabilitate, care au devenit adevărate perle turistice, unde sub președinția mea, în acest an, și cu sprijinul colegilor s-a făcut absorbție prin ADR Nord-Est de 100% pe POR. Astăzi recepționez un proiect transfrontalier cu Ucraina și dotăm ISU Suceava cu utilaje și echipamente pentru salvarea vieților oamenilor. S-a finalizat parcul tehnologic promovat de CJ Suceava la Siret, s-a finalizat Muzeul de Istorie de la Siret și tot astăzi s-a dat undă verde pentru aprinderea gazului metan pentru populația din Vatra Dornei, unde am avut o implicare totală. Domnule Stan, este o poză a câtorva fapte care vorbesc singure”, a declarat Gheorghe Flutur.

El i-a solicitat lui Ioan Stan să termine cu amenințările pentru că acestea nu îl impresionează. „Hai la luptă politică pe bune! Abia vă aștept și măcar știu una și bună, că nu sunteți aliat în coaliție, ci sunteți un curajos luptător. Mie încă nu îmi vine să cred”, a încheiat Flutur.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur îi transmite lui Stan că e mai preocupat de investițiile din județ decât să-i dea replici la atacurile politice.
 Vizualizări articol: 704 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur îi transmite lui Stan că e mai preocupat de investițiile din județ decât să-i dea replici la atacurile politice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei