Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 299 (8523)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

12 sedii de poliție din Suceava, modernizate într-un proiect transfrontalier România – Ucraina

Miercuri, 20 Decembrie 2023 (14:29:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un proiect în valoare de 5,2 milioane de euro, finanțat prin Programul Operaţional Comun România – Ucraina 2014-2020 din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, a ajuns la final acum, în decembrie 2023, existând mai multe realizări concrete pentru Inspectoratul de Poliție Județean Suceava și implicit pentru comunitate.

Proiectul a fost implementat încă din iunie 2019, printre altele 12 sedii de poliție din județul Suceava având parte de ample lucrări de reparații și modernizare.

Au beneficiat de acest program Poliția Municipiului Suceava (clădirea de lângă Kaufland) și 11 posturi de poliție: Bilca, Mușenița, Izvoarele Sucevei, Calafindești, Brodina, Ulma, Breaza, Horodnic, Gălănești, Dornești și Grămești.

Finalul proiectului a fost marcat oficial miercuri, 20 decembrie, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, cu participarea celor implicați, a șefilor de poliție și de posturi de poliție beneficiare, dar și a unor primari suceveni din localități din zona de frontieră.  

În cadrul proiectului au fost desfășurate trei mari obiective: activități pentru crearea unei platforme IT de cooperare care urmează a fi folosită de către partenerii din proiect, renovarea a 78 de sedii de poliție din ambele țări și cursuri comune pentru polițiști și poliţişti de frontieră români și ucraineni.

Platforma IT de cooperare dezvoltată în cadrul proiectului va îmbunătăți comunicarea transfrontalieră dintre România și Ucraina, eficientizând schimbul de informații și asigurând un răspuns prompt la solicitările care apar în activitatea polițienească.

Inspectoratul de Poliție Județean Suceava beneficiază prin acest proiect și de achiziția de echipamente de lucru destinate utilizării platformei IT (146 stații de lucru, 7 imprimante de mare capacitate, 10 imprimante monocrom și un dispozitiv mobil).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 12 sedii de poliție din Suceava, modernizate într-un proiect transfrontalier România – Ucraina.
 Vizualizări articol: 1099 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
12 sedii de poliție din Suceava, modernizate într-un proiect transfrontalier România – Ucraina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei