Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 269 (8493)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6156 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Puteți ajuta „bunicii” de la Solca participând la un eveniment caritabil susținut de artista Sofia Vicoveanca

Miercuri, 15 Noiembrie 2023 (11:54:45)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii au posibilitatea să vină în sprijinul „bunicilor” de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Solca participând la un spectacol caritabil susținut de îndrăgita artistă Sofia Vicoveanca, ce se va desfășura marți, 21 noiembrie 2023, de la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava. Fiecare bilet achiziționat la acest spectacol (prețul unui bilet este 30 de lei) va contribui la îmbunătățirea calității vieții persoanelor vârstnice și la oferirea de condiții mai bune și mai confortabile. Fondurile strânse din vânzarea biletelor vor fi donate în totalitate Căminului pentru Persoane Vârstnice din Solca. Acest eveniment de excepție este organizat cu sprijinul Asociației Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina și Centrul Cultural Bucovina și are un scop nobil - strângerea de fonduri pentru „bunicii” de la Solca.

 „Este o oportunitate unică de a aduce zâmbetul și căldura în inimile celor care au nevoie de sprijinul nostru”, transmit organizatorii. Biletele pot fi procurate de la Secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava și de la sediul Asociației Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina.

„Este momentul să ne unim eforturile și să arătăm că suntem o comunitate solidară, care se implică activ în susținerea celor mai vulnerabili membri ai societății noastre. Vă invităm cu drag să participați la acest spectacol caritabil, să vă bucurați de muzica celebrei interprete de muzică populară Sofia Vicoveanca și să faceți parte din gestul frumos de a ajuta pe cei în nevoie. Hai să fim împreună, pentru a-i sprijini pe cei care au nevoie de noi, pe <bunicii> de la Solca”, au spus reprezentanții Institutului pentru Parteneriat Social Bucovina.

Cei 70 de „bunici” de la Căminul pentru Persoane Vârstnice Solca au nevoie de ajutor permanent. Spectacolul ce va avea loc marți, 21 noiembrie 2023, la Suceava, în ziua în care se sărbătorește Intrarea în biserică a Maicii Domnului, este un bun prilej pentru a dărui, pentru a le oferi „bunicilor” de la Solca, oameni vârstnici și neputincioși, o bucurie, un dar, o îmbrățișare. ,,Nu există nimic pe lume care să mă hrănească mai bine, decât să ofer cuiva un dar, să simt bucuria în ochii celui care primește. Când dăruiesc, parcă eu aș primi”, spunea Sofia Vicoveanca, după o vizită la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Solca. Să ne alăturăm și noi artistei Sofia Vicoveanca și să mergem în număr cât mai mare la spectacol, pentru a ajuta „bunicii” de la Solca.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Puteți ajuta „bunicii” de la Solca participând la un eveniment caritabil susținut de artista Sofia Vicoveanca.
 Vizualizări articol: 1505 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Puteți ajuta „bunicii” de la Solca participând la un eveniment caritabil susținut de artista Sofia Vicoveanca0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei