Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 269 (8493)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Balul Bobocilor

Lavinia Grabovschi și Dan David, Miss și Mister Boboc de la Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Datorită muncii depuse de organizatori și generozității sponsorilor acestui an, Balul Bobocilor de la Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului, organizat pe data de 10 noiembrie, a fost un succes.

850 de spectatori au apreciat show-ul, fie ei elevi, cadrele didactice sau invitați ai evenimentului. Gazda spectacolului a fost clubul Vente, iar tema aleasă de organizatori s-a intitulat "Imago Mundi" sau "Imaginea Lumii", laitmotiv ce a trezit interesul publicului, concurenților și organizatorilor.

Opt perechi de boboci au fost înscrise în competiția de Miss și Mister Boboc, iar, prin tragere la sorți, fiecărei echipe i s-a atribuit o țară: Germania, Anglia, Republica Moldova, Mexic, România, SUA, Serbia și Ucraina.

„Așteptările au fost mari de la început, atât de la cei implicați, cât și de la cei ce urmau să fie spectatori, părinți, profesori, colegi, finanțatori, astfel încât biletele pentru Balul Bobocilor s-au epuizat în două zile. La spectacol, perechile participante de boboci au reușit să transpună într-o manieră extraordinară imaginea și cultura țării pe care au reprezentat-o.

Acest lucru a fost posibil datorită implicării fiecăruia dintre ei, dar și profesorilor sau elevilor mai mari care i-au ajutat la acest eveniment complet nou pentru ei. Elevii claselor a XII-a au dat dovadă de implicare, organizare și maturitate, reușind să coordoneze diferite departamente (artistic, tehnic, financiar), încât show-ul de vineri seara să fie unul cu adevărat spectaculos și armonios”, a punctat Mihnea Flutur, elev al colegiului.

Potrivit acestuia, elevii au fost îndrumați în organizarea și desfășurarea acestui proiect de regizorul spectacolului, profesorul George Checheriță, acesta demonstrând încă o dată că prin muncă și seriozitate se poate ajunge la rezultate impresionante.

Alături de el, cel care a dat dovadă de o răbdare de fier și devotament pentru conturarea unui spectacol cu adevărat reușit din punct de vedere artistic a fost Andrei Podariu, responsabil de coregrafiile tinerilor.  

Toți concurenții concursului de Miss & Mister Boboc CAB 2023 au așteptat momentul final al spectacolului, pentru a auzi câștigătorii serii, cei care au excelat la capitolele Eleganță, Frumusețe, Spontaneitate, Inteligență, Naturalețe, Originalitate, Popularitate.

Titlurile de Miss și Mister Boboc au fost câștigate de Lavinia Grabovschi și Dan David.

„Timpul s-a scurs neobservat, toți fiind prinși de feeria momentului, dar la final de spectacol, am fost copleșiți de amploarea a ceea ce am reușit să facem în câteva săptămâni de muncă”, au transmis organizatorii, elevii claselor a XII-a.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lavinia Grabovschi și Dan David, Miss și Mister Boboc de la Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 559 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lavinia Grabovschi și Dan David, Miss și Mister Boboc de la Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei