Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 131 (8355)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reabilitarea principalei axe rutiere din municipiul Suceava va începe la 1 iulie. Lungu asigură că se va lucra mai mult seara și noaptea

Miercuri, 7 Iunie 2023 (15:32:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Reabilitarea principalei artere rutiere din municipiul Suceava, de la intrarea în oraș, dinspre Fălticeni, până la ieșirea din cartierul Burdujeni, va începe de la data de 1 iulie a.c.. Primarul Ion Lungu a anunțat miercuri, în conferință de presă, că este conștient că începerea lucrărilor va produce disconfort, dar este necesar ca acestea să fie făcute deoarece această arteră rutieră nu a mai fost asfaltată de 12 ani.

„Au trecut 12 ani de când a fost asfaltat axul principal, cu fonduri europene. A fost o lucrare bună dacă a rezistat atât, dar acum sunt probleme, strada e vălurită de la căldură, de la mașinile de mare tonaj, odată cu creșterea traficului cu războiul din Ucraina”, a declarat Lungu. Acesta a spus că a discutat cu reprezentanții firmelor asociate în proiectul de reabilitare și au convenit să lucreze cât mai mult noaptea și după-amiaza, când circulația este mai redusă. „Să se frezeze, să se toarne asfalt între orele 18.00-22.00. Este o lucrare pe care trebuie s-o facem pentru că sunt multe probleme apărute la axul principal, de la intrarea în municipiul Suceava, dinspre Fălticeni, până în Burdujeni, la ieșirea din oraș”, a arătat primarul.

Ion Lungu a mai spus că la acest moment sunt deschise în oraș circa 10 puncte de lucru pentru asfaltări, dar consideră că încă nu este suficient. Astfel, se asfaltează străzile Cetății, Profesor Leca Morariu, Luceafărului, Călimani, Nicolae Iorga, Fagului, Jean Bart, se fac reparații pe bulevardele 1 Decembrie și 1 Mai, str. Dragomirna din cartierul Ițcani, se lucrează la ruta alternativă în cartierul Europa, care va lega acest cartier de strada care vine de la Ipotești, s-a dat ordin de începere a lucrărilor pe str. Ștefan Luchian, din Burdujeni-sat și este avută în vedere și str. Eternității. Pentru str. Lev Tolstoi se va relua licitația. Aici, a spus primarul, a fost turnat binderul, dar a expirat contractul din cauză că locuitorii din zonă nu și-au conectat în timp util gospodăriile la rețeaua de gaz metan. În perioada următoare se va da ordin de începere a lucrărilor pe str. Emil Cioran și se lucrează la pregătirea documentației pentru străzile Decebal din cartierul Ițcani, Alunului, Pictor Panaiteanu, Tiberiu Popeia, Pictor Romeo Calancea, Anton Holban din zona Aleea Dumbrăvii și str. Zimbrului, din zona centrală. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reabilitarea principalei axe rutiere din municipiul Suceava va începe la 1 iulie. Lungu asigură că se va lucra mai mult seara și noaptea.
 Vizualizări articol: 1332 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reabilitarea principalei axe rutiere din municipiul Suceava va începe la 1 iulie. Lungu asigură că se va lucra mai mult seara și noaptea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei