Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 131 (8355)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Accident cumplit

Doi tineri au murit la doi pași de casă, în timp ce se întorceau din străinătate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Boroaia, și o fată de 24 de ani din Trușești - Botoșani au murit într-un groaznic accident rutier produs marți dimineață, puțin după ora 6.00, pe DN 17, între Păltinoasa și Ilișești. Cei doi se aflau într-un autoturism Ford cu numere de Danemarca și se întorceau din străinătate, după toate probabilitățile din Germania, unde s-au aflat în ultimele luni.  

Având în vedere ora la care s-a produs accidentul, drumul lung și pătrunderea pe sens opus fără urme de frânare, polițiștii au toate motivele să creadă că accidentul s-a produs pe fondul oboselii la volan. Mai exact, tânărul ar fi ațipit la volan, iar mașina a pătruns cu viteză ridicată pe contrasens.

Cauza accidentului stabilită de polițiști în cadrul anchetei preliminare este așadar oboseala la volan.

Din primele cercetări ale polițiștilor rezultă că Andrei Lămășanu, în vârstă de 25 de ani, din Boroaia, la volanul autoturismului Ford cu numere de Danemarca, având direcția de deplasare de la Păltinoasa spre Ilișești, a pătruns pe contrasens din motive necunoscute (probabil pe fondul oboselii la volan), unde a lovit inițial ușor un Audi condus regulamentar de un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Adâncata. După acest impact din lateral, Fordul a intrat frontal în vehiculul greu Iveco din sens opus, condus de un șofer în vârstă de 30 de ani, din Dumbrăveni.

Andrei Lămășanu, tânărul de 25 de ani, din Boroaia, și pasagera Cătălina Tucaliuc, de 24 de ani, din comuna Trușești, județul Botoșani, nu au avut nici o șansă de supraviețuire.

Pompierii militari i-au găsit pe ambii încarcerați în autoturism. După extragerea din mașină, tânărul de la volan mai avea puls, a fost resuscitat, însă nu a putut fi salvat. Tânăra avea leziuni incompatibile cu viața.   

Singurul aspect pozitiv al acestei drame este că celelalte trei persoane implicate în accident (două din autoturismul acroșat și șoferul vehiculului greu) nu au suferit leziuni.

Ceilalți doi șoferi implicați în accident au fost verificați cu etilotestul și s-a stabilit că nu erau băuți.

Conform procedurilor, polițiștii au deschis un dosar penal privind infracțiunea de ucidere din culpă și continuă cercetările.

Cauza accidentului și dinamica de producere a acestuia sunt însă destul de clare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri au murit la doi pași de casă, în timp ce se întorceau din străinătate.
 Vizualizări articol: 2470 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Doi tineri au murit la doi pași de casă, în timp ce se întorceau din străinătate1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei