Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 131 (8355)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ioan Stan consideră că demisia premierului Ciucă nu este oportună până la rezolvarea crizei din educație

Miercuri, 7 Iunie 2023 (18:08:51)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, consideră că demisia liderului PNL, Nicolae Ciucă, din funcția de premier al României nu este oportună până la rezolvarea crizei din educație. Ioan Stan a spus că sunt necesare o serie de clarificări cu privire la rotativa guvernamentală şi la afirmaţiile unor membri PNL care consideră că ar fi oportun ca premierul Ciucă să-şi depună demisia tocmai în aceste momente.

„Având în vedere circumstanţele actuale, președintele PSD a explicat foarte clar că negocierile politice trebuie întrerupte cât timp avem această criză în sistemul de Educație. Ar fi total inadecvat ca în timp ce profesorii sunt în stradă, iar elevii nu-și pot da examenele finale, partidele din Coaliție să piardă timpul cu negocieri politice. În plus, e nevoie de un Guvern în deplină capacitate pentru a putea lua eventualele măsuri necesare pentru încetarea grevei. Nimeni din PSD nu fuge de răspundere”, a spus Ioan Stan. El a arătată că, dimpotrivă, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a participat în mod direct la negocierile cu profesorii tocmai pentru a garanta că viitorul Guvern va duce la îndeplinire angajamentele luate de Guvernul Ciucă.

„Totodată, nu trebuie să uităm că premierul Ciucă și-a asumat rezolvarea crizei din educație înainte de a pleca din Guvern. O eventuală demisie din partea sa, în momentul de faţă, aşa cum îi cer unii lideri PNL, ar prelungi în mod inevitabil această grevă şi în acelaşi timp ar marca în mod negativ plecarea sa din funcția de premier”, a mai declarat liderul PSD Suceava. Ioan Stan a precizat că în condițiile în care PSD și PNL sunt în aceeași coaliție, social-democrații militează pentru o abordare fermă şi echilibrată a acestei probleme şi nu consideră că ar fi potrivit ca premierul Nicolae Ciucă să se retragă din funcţie fără a se ţine de cuvânt şi a rezolva criza din educaţie, aşa cum a şi promis. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan consideră că demisia premierului Ciucă nu este oportună până la rezolvarea crizei din educație.
 Vizualizări articol: 594 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ioan Stan consideră că demisia premierului Ciucă nu este oportună până la rezolvarea crizei din educație1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei