Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 131 (8355)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Festivalul Luminii”, ediția a X-a, sâmbătă, în Parcul Central Suceava

Miercuri, 7 Iunie 2023 (13:57:35)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cercetașii Centrului Local „Ținutul Fagilor” Suceava organizează sâmbătă, 10 iunie 2023, în Parcul Central al municipiului Suceava, între orele 15.00-23.00, a zecea ediție a Festivalului Luminii. Scopul evenimentului este acela de a aduce aproape comunitatea care își dorește să descopere „bucuria lucrurilor mărunte”.

Anul acesta, fiind al zecelea an de festival în municipiul Suceava, cercetaşii Centrului Local „Ţinutul Fagilor” vor oferi publicului o experiență de neuitat, o poveste cercetășească.

Festivalul va include o varietate de activități destinate tuturor celor care doresc să se distreze, dar și să experimenteze puțin viața de cercetaș. Începând cu ora 15.00, vor fi organizate jocuri, ateliere handmade și alte activități antrenante. Pentru a participa, copiii, tinerii și adulții sunt încurajați să doneze sau să achiziționeze o carte, primind în schimb un „permis” care îi va ajuta să acceseze activitățile dorite din cadrul festivalului.

Printre opțiunile disponibile se numără diverse jocuri cercetășești, „Amprenta Prieteniei”, „Vocile Chitarelor”, construcții cu gulguțe și, pentru adevărații aventurieri, un „Treasure Hunt”.

La ora 20.00, se vor amplasa gulguţele, care se vor aprinde la semnalul cercetașilor, în jurul orei 21.00. Lumânările vor aduce lumina în toate colțurile Parcului Central. Această inițiativă este menită să aducă bucurie și să unească întreaga comunitate. „Festivalul reprezintă o ocazie de a ne elibera de grijile cotidiene, de a spera mai mult și, în contextul actual, de a răspândi pacea în jurul nostru”, transmit Rusu Bogdan, Siminiuc Maria și Buculei Ştefana,  responsabili de comunicare în cadrul Festivalului Luminii, ediția 2023. Contact: telefon: 0744 121 399/0742 007 818; E-mail: cltinutulfagilor@gmail.com, Facebook: Cercetaşii României-Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Festivalul Luminii”, ediția a X-a, sâmbătă, în Parcul Central Suceava.
 Vizualizări articol: 970 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Festivalul Luminii”, ediția a X-a, sâmbătă, în Parcul Central Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei