Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 107 (8331)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Semiinterlopul ”Cimpa” a scăpat și de controlul judiciar pe care îl avea

Miercuri, 10 Mai 2023 (19:21:45)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cătălin Cimpioași, cunoscut mai mult sub numele de ”Cimpa”, a scăpat de măsura controlului judiciar. Decizia a fost luată de un complet de drepturi și libertăți de la Tribunalul Suceava și nu face altceva decât să confirme soluția pronunțată anterior la Judecătoria Suceava. Aflat sub control judiciar de aproximativ 7 luni, semiinterlopul ”Cimpa” nu mai are acum nici un fel de restricție. Bogdan Voronca, avocatul care îl reprezintă, a spus că decizia este una ”firească în contextul probelor propuse de acuzare”. În același dosar a fost ridicat controlul judiciar și față de fiul lui ”Cimpa”, Alexandru Cimpoiași. Cei doi se aflau sub control judiciar într-un dosar de anul trecut în care au provocat un scandal în municipiul Suceava.

La mijlocul lunii martie, ”Cimpa” a fost oprit în trafic, dar a refuzat să sufle în aparatul etilotest și în cel drugtest, motiv pentru care polițiștii, ajutați de ”mascați”, l-au dus la spital pentru a-i fi prelevate probe de sânge. Probele de sânge au demonstrat că nu consumase băuturi alcoolice, iar analizele pentru droguri trimise la laboratorul IML Iași nu au venit nici până în ziua de azi. Neoficial, individul care terorizează zona ”Albina” ar fi consumat canabis. Acum aproape două luni, ”Cimpa” a fost amendat cu 1.305 lei. Mai mult, pentru foliile pe care le avea pe geamurile autovehiculului pe care îl conducea când a fost oprit în trafic, Cimpoiași a rămas fără numerele de înmatriculare. De asemenea, i s-a reținut certificatul de înmatriculare, iar pentru a recăpăta dreptul de a circula cu acest autovehicul pe drumurile publice trebuie să se reautorizeze la Registrul Auto Român.

În actualul context, respectiv lipsa rezultatului analizelor la droguri, anchetatorii nu mai pot solicita înlocuirea controlului judiciar pentru că acesta a fost ridicat deja de judecători. Este greu de crezut că, chiar dacă se va confirma consumul de canabis, ”Cimpa” va mai ajunge în arest preventiv. Practic, și de această dată a reușit să se strecoare și să scape de consecințele legii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Semiinterlopul ”Cimpa” a scăpat și de controlul judiciar pe care îl avea.
 Vizualizări articol: 1311 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Semiinterlopul ”Cimpa” a scăpat și de controlul judiciar pe care îl avea1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei