Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 107 (8331)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Vama Chalet vă invită la relaxare - escapadă în inima Bucovinei!

Dacă nu ați ajuns până acum în Bucovina sau chiar dacă ați descoperit câteva locații de aici, Vama Chalet este o recomandare - o cabană inaugurată în 2021, modernă, unde vă veți regăsi în inima naturii. Iată și alte detalii despre această invitație la relaxare!

 

Bucovină plai frumos, tare-aș vrea să te cunosc!

Bucovina este cunoscută pentru zonele sale pitorești cu un decor de poveste. Departe de agitația urbană, acolo unde domnește liniștea este Vama Chalet, situată în satul Molid, la 18 km de Mănăstirea Voroneț. Veți descoperi aici o cabană modernă cu toate facilitățile de care aveți nevoie.

Odată ajunși la Vama Chalet, veți fi întâmpinați de ospitalitatea caracteristică Bucovinei. 4 camere, o capacitate de până la 10 persoane înseamnă un loc perfect pentru grupul de prieteni sau pentru familie. 3 dintre camere sunt la mansardă și vă oferă un view de poveste. În plus, aveți conexiune Wifi, parcare gratuită supravegheată video, cabană complet dotată și mobilată modern și confortabil. Vama Chalet are o cotație maximă pe platformele de booking și este de înțeles de ce, este o locație excelentă pentru toți turiștii care își doresc relaxare și confort.

 

 

Imaginați-vă servind cafeaua la primele ore ale dimineții, pe balcon, admirând priveliștea și respirând aerul curat al naturii. Pentru cei ce nu ratează o relaxare în natură fără grătar, găsesc toate ustensilele necesare pentru a face o cină copioasă în aer liber. Bucătăria aflată în vilă este complet utilată, astfel încât să puteți prepara bucate pe placul vostru. Zona exterioară amenajată pentru grătar, barbecue, foișorul existent în grădina cabanei are toate dotările posibile.

 

Aventuri pe 4 roți cu ATV închiriat de la locație sau relaxare în ciubăr

Închirierea ATV-urilor dă tonul distracției! Pentru cei care doresc să exploreze zonele din proximitate se vor bucura să știe că pot închiria ATV-uri de la locație. Vama Chalet pune la dispoziție, contra cost, la cerere și servicii extra. Printre acestea se numără și relaxarea în piscina tradițională, în ciubăr. Pentru toate acestea, au parte de disponibilitate 24/24.

Check-in-ul și check-out-ul îl pot face la orice oră, gazda permite flexibilitate din acest punct de vedere. Cât despre prețuri, acestea sunt încântătoare. În funcție de perioadă, dacă va fi închiriată cabana per grup sau individual, veți primi o ofertă personalizată. Pentru rezervări sau alte detalii puteți contacta gazdele la 0784-507.896

 

 

O vacanță în Bucovina nu ar fi completă fără o ședere la Vama Chalet - aveți la dispoziție o mulțime de activități în apropiere

Bucovina este mai mult decât o zonă turistică, este o experiență desăvârșită. Pentru că o vacanță nu poate trece fără a descoperi cât mai multe locuri noi, în apropiere de Vama Chalet puteți vizita Muzeul Oului din Vama, parcul de aventuri Escalada Parc din Gura Humorului sau Mănăstirea Humor, situată la 21 km de cabană.

Vama Chalet este un loc deosebit, unde veți reveni cu siguranță; aici vă puteți bucura de confortul modern, de frumusețea naturii și de liniștea deplină. Descoperiți Bucovina și cazați-vă la Vama Chalet. Disponibilitatea camerelor și alte detalii le puteți afla și din pagina de Facebook dedicată -Vama Chalet.

 

Contact: Strada Doabra nr. 4 A, Molid, Telefon: 0784 507 896

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vama Chalet vă invită la relaxare - escapadă în inima Bucovinei!.
 Vizualizări articol: 1275 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Vama Chalet vă invită la relaxare - escapadă în inima Bucovinei!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei