Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 107 (8331)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Suceava se poate susține proba de traseu pentru obținerea permiselor de conducere pentru motociclete

Miercuri, 10 Mai 2023 (20:14:57)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectura Suceava și conducerea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor au dat startul, de miercuri, 10 mai, la examinarea candidaților la proba practică în vederea obținerii permisului de conducere pentru categoria A, examinatorul fiind din structura serviciului. Potrivit Prefecturii Suceava, în prima zi de examinare promovabilitatea candidaților a fost de 100%, atât la proba poligon, cât și la proba de traseu. Tot miercuri, șeful Serviciului permise și înmatriculări, Cosmin Butnariu, și ofițerul de poliție Anca Pasat au inspectat poligoanele școlilor de șoferi pentru a se asigura că acestea respectă prevederile procedurii de examinare.

„Am dat start sezonului moto în județul Suceava. Am procedat la inspectarea cu atenție a poligoanelor școlilor de șoferi, astfel încât acestea să respecte în totalitate cerințele impuse de ordinul de examinare. De asemenea, au fost verificate documentele motocicletelor, dar și starea tehnică a acestora, nefiind identificate probleme. Punem accent în primul rând pe siguranța candidaților în poligoane, dar și în traficul rutier. Începând cu acest an, în premieră, sunt înregistrate audio/video și probele practice la categoria A, asigurându-se astfel obiectivitatea și transparența în cadrul examinării”, a spus șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava, inspectorul de poliție Cosmin Butnariu. El a precizat că această activitate de examinare constituie un nou pas spre normalitate, venind în mod firesc în întâmpinarea solicitărilor candidaților ce doresc obținerea permisului de conducere categoria A.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Suceava se poate susține proba de traseu pentru obținerea permiselor de conducere pentru motociclete.
 Vizualizări articol: 624 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La Suceava se poate susține proba de traseu pentru obținerea permiselor de conducere pentru motociclete0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei