Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 32 (8256)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Temperaturi de până la minus 20 de grade Celsius înregistrate la Rădăuți și Suceava, în prima noapte de cod galben de ger

Joi, 9 Februarie 2023 (09:47:00)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cele mai mici temperaturi din această iarnă, dar și de anul acesta, până acum, au fost înregistrate în prima noapte de cod galben de ger, iar conform meteorologilor, greul de acum urmează...

Astfel, în dimineața zilei de 9 februarie, temperaturile înregistrate la Rădăuți au fost de minus 20 de grade Celsius, în municipiul Suceava, în funcție de zonă, au fost de la minus 15 grade Celsius până la minus 20 grade Celsius, iar la Câmpulung Moldovenesc, minus 21 de grade Celsius.

În zona de munte a județului temperaturile înregistrate au fost și de minus 25 de grade Celsius, în Călimani, în vreme ce la Poiana Stampei au fost minus 21 de grade Celsius. Cât despre valorile resimțite, în funcție de condițiile meteo din fiecare zonă, în special intensitatea vântului, e deja altă poveste... friguroasă.

Meteorologii ne avertizează că mai urmează încă două nopți cu temperaturi și mai scăzute (minus 21 și minus 22 de grade Celsius prognozate în municipiul Suceava), în care temperaturile resimțite vor fi și de minus 30 de grade Celsius în anumite zone.

Codul galben de vreme deosebit de rece și ger persistent emis de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) este valabil  până sâmbătă, 11 februarie, pentru județele Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Bacău, Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Mureş, Sibiu, Braşov, Covasna, Harghita şi Vaslui.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Temperaturi de până la minus 20 de grade Celsius înregistrate la Rădăuți și Suceava, în prima noapte de cod galben de ger.
 Vizualizări articol: 2033 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Temperaturi de până la minus 20 de grade Celsius înregistrate la Rădăuți și Suceava, în prima noapte de cod galben de ger0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei