Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 32 (8256)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Șomuz Fălticeni își completează lotul de jucători

Joi, 9 Februarie 2023 (16:45:21)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Formația de Liga a III-a Șomuz Fălticeni efectuează în această perioadă un stagiu de pregătire în localitate. Conducerea clubului a perfectat și primele două transferuri, este vorba de portarul Daniel Zvoronciuc, în vârstă de 22 de ani, care vine de la Dante Botoșani, și atacantul Ciprian Maxim, în vârstă de 20 de ani, adus sub formă de împrumut de la FC Botoșani. Aceștia, alături de alți fotbaliști aflați în probe, vor evolua vineri, 10 februarie, începere de la ora 12.00, în meciul amical cu Ceahlăul Piatra Neamț, care va avea loc pe teren sintetic, la Roman.

Până la reluarea campionatului, echipa antrenată de Daniel Stoica va mai susține jocuri test cu Foresta Suceava (18 februarie și 1 martie) și Aerostar Bacău (22 februarie). În primul meci de pregătire al anului, Șomuz a dispus cu 2-0 de colega de serie, Știința Miroslava.

În pauza competițională gruparea fălticeneană s-a despărțit de o serie fotbaliști importanți. Astfel, atacantul Robert Martin a ajuns la Foresta Suceava, iar colegul său de linie, Robert Ciobanu, a semnat cu Ceahlăul Piatra Neamț. În același timp, din diferite motive, alți cinci fotbaliști au decis să renunțe la activitatea sportivă de performanță: portarul Silviu Iederan a intrat la școala de poliție, Florin Antonesei va urma cursurile școlii de pompieri, Vasile Chirilescu a plecat cu familia în Italia, iar Vasile Vitu și Alexandru Pitic sunt și ei în căutare de noi provocări.

În condițiile în care au încheiat anul pe locul al șaptelea în ierarhia Seriei I, fără speranțe de a mai prinde play-off-ul, fălticenenii își propun să adune cât mai multe puncte din jocurile care au mai rămas și să încheie campionatul pe un loc cât mai bun.

Pe 11 martie, în primul meci oficial al sezonului de primăvară, Șomuz va evolua pe terenul vasluienilor de la Rapid Brodoc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șomuz Fălticeni își completează lotul de jucători.
 Vizualizări articol: 643 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șomuz Fălticeni își completează lotul de jucători0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei