Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 307 (8224)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În căutare de bani

Arestat după ce a luat la pumni o femeie de 91 de ani

Marţi, 3 Ianuarie 2023 (15:49:52)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din satul Capu Codrului, comuna Păltinoasa, a fost arestat preventiv pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, fapta în sine fiind deosebit de gravă.

Ciprian Covaci este acuzat că a lovit cu pumnii două femei, o bătrână în vârstă de 91 de ani în casa cărei a intrat și pe o vecină de a acesteia, de 62 de ani.

Din ancheta polițiștilor, coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, a rezultat că în data de 30 decembrie, în jurul orei 16.00, doi indivizi au pătruns în curtea locuinței unei femei în vârstă de 91 de ani, singură, cu intenția de a-i lua banii din casă. Unul dintre autori a rămas afară, de pază, în timp ce al doilea a intrat în locuință.    

În timp ce căuta bani prin bucătărie, tânărul intrat în locuință a dat nas în nas cu bătrâna în vârstă de 91 de ani, care a început să strige după ajutor. Autorul a reacționat violent și a lovit-o pe nonagenară cu pumnul în zona feţei, victima căzând pe spate, pe pat.

Din cercetări rezultă că inculpatul și-a continuat căutarea de sume de bani și după ce a lovit-o pe bătrână. Auzind strigătele, o vecină a bătrânei, în vârstă de 62 de ani, a intrat și ea în casă, unde l-a găsit pe tâlhar în timp ce căuta pe sub perne. 

Autorul, rezultă din anchetă, le-a lovit pe ambele femei cu pumnii în zona capului și a corpului, după care a fugit. Cele două femei au suferit leziuni care necesită câteva zile de îngrijiri medicale, după cum s-a constatat prin certificatele medico-legale.

Prins de polițiști, Ciprian Covaci a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

Ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gura Humorului  a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arestat după ce a luat la pumni o femeie de 91 de ani.
 Vizualizări articol: 1658 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Arestat după ce a luat la pumni o femeie de 91 de ani5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei