Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 307 (8224)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Patru persoane au fost bătute pe stradă în noaptea de Revelion în condiții încă neclare

Marţi, 3 Ianuarie 2023 (08:35:47)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru persoane, dintre care un tată și doi fii, cu toții din Costâna, au fost victima unei agresiuni care s-a petrecut în noaptea de Revelion. Condițiile acestui incident petrecut în plină stradă sunt încă neclare. Pe de o parte, cei agresați spun că nu cunosc motivul pentru care un grup format din 11 indivizi i-a atacat din senin. Mai mult, aceștia acuză poliția că nu își face treaba, și chiar dacă le-au oferit oamenilor legii date legate de vehiculele cu care agresorii se deplasau în noaptea cu pricina aceștia nu au făcut nimic pentru a-i trage la răspundere pe vinovați. În schimb, polițiștii susțin că persoanela agresate îi conosc pe posibilii autori ”însă refuză să coopereze prin oferirea de date utile anchetei, datele oferite fiind relative și evazive”. Totul a plecat puțin după miezul nopții, când doi tineri, fiecare în vârstă de 17 ani, se deplasau spre casele lor după ce ar fi asistat la manifestările organizate cu ocazia trecerii în noul an. La un moment dat, lângă minori au apărut două scutere cu numere de Bălăceana și încă două autovehicule. Cei doi adolescenți au fost luați la bătaie, spun ei, fără nici un motiv anume. Ulterior, unul dintre agresori s-ar fi deplasat la domiciliul unuia dintre minori și l-ar fi strigat pe tatăl acestuia pentru a-i comunica despre incident. Bărbatul în vârstă de 57 de ani a ieșit împreună cu un alt fu, în vârstă de 26 de ani. Ambii au fost bătuți cu simț de răspundere. Loviți cu bâte și alte obiecte contondente, tatăl și cei doi fii au fost preluați cu ambulanțele și au ajuns la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava, unde au primit îngrijiri de specialitate. Ulterior, la aceeși unitate medicală s-a prezentat și al doilea minor care a fost agresat. Deși au trecut trei zile de la incident, polițiștii nu au luat nici o măsură în acest caz, iar situația nu a fost clarificată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru persoane au fost bătute pe stradă în noaptea de Revelion în condiții încă neclare.
 Vizualizări articol: 1848 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Patru persoane au fost bătute pe stradă în noaptea de Revelion în condiții încă neclare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei