Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 266 (8183)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Social-democrații suceveni, nemulțumiți că nu au fost invitați la deschiderea vămii Vicovu de Sus - Crasna

Vineri, 11 Noiembrie 2022 (14:29:26)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social-democrații suceveni sunt nemulțumiți că nu au fost invitați la deschiderea noului punct de trecere a frontierei cu Ucraina de la Vicovu de Sus – Crasna. PSD Suceava a transmis astăzi că pentru liberalii suceveni, „coaliție” este atunci când alții muncesc, iar ei își asumă meritele. „Spunem asta pentru că nu mai departe de joi am avut parte de un moment important pentru județul nostru, respectiv deschiderea Punctului de Trecere a Frontierei-Vicovu de Sus-Crasna”, se arată într-un comunicat al PSD Suceava. Social-democrații au adăugat că deși se plâng tot timpul că îi „atacăm” și că „punem bețe în roate” coaliției, nimeni de la PNL Suceava nu s-a catadicsit să îi invite pentru a participa împreună la deschiderea vămii de la Vicov, la fel cum s-a întâmplat și la alte evenimente. „Or efortul care s-a depus pentru deschiderea punctului vamal amintit nu a fost doar al celor din PNL. A fost un efort comun în care inclusiv noi, cei de la PSD Suceava, ne-am implicat în acest sens. Și iată că a fost inaugurat. Dar cine s-a dus să-și facă poze și propagandă la inaugurare?!? Evident că PNL-ul, în frunte cu președintele CJ Suceava. Ca să fim clari, noi nu luăm la mișto pe nimeni. Subliniem doar ipocrizia dumnealui. Dacă și-ar vedea de atribuțiile pe care le are și ar face ca județul Suceava să se dezvolte corespunzător, am fi primii care l-am felicita. Nu dorim decât să își facă treaba. Or, să apară la modernizarea DN 29 A cu presa după el, ca să creadă lumea că este meritul său, nu era treaba sa. Treaba lui sunt drumurile județene”, se spune în comunicatul PSD Suceava. Social-democrații au mai sesizat faptul că președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, „se dă mare” cu modernizarea drumului  județean Mălini-Slatina-Găinești, „ceea ce e de înțeles”, însă au criticat faptul că acesta a lăsat să înțeleagă faptul rețeaua de apă și canalizare din comuna Slatina i se datorează tot lui. „Deja e prea mult. Este meritul administrației locale, iar domnia sa știe asta! Și dacă tot spune că noi suntem <incorecți> în relația avută cu domnia sa, oare dumnealui, ca model de <corectitudine>,  nu ar fi trebuit să spună că banii pentru modernizarea respectivului drum județean i-a primit prin PNDL 2, de la Guvernul PSD, tocmai în 2018? Noi credem că da. Pentru că așa funcționează o coaliție. Recunoscându-ne unii altora meritele, nu furând munca celorlalți, nici „uitând” să-i invităm pe parteneri la inaugurarea unui punct de trecere al frontierei important pentru toată țara, la care și ei și-au adus contribuția. Nu reproșăm, doar constatăm. Halal coaliție!”, au încheiat social-democrații suceveni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Social-democrații suceveni, nemulțumiți că nu au fost invitați la deschiderea vămii Vicovu de Sus - Crasna.
 Vizualizări articol: 768 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Social-democrații suceveni, nemulțumiți că nu au fost invitați la deschiderea vămii Vicovu de Sus - Crasna0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei