Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 266 (8183)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Doi bărbați care au încălcat ordinele de protecție față de propriile soții, trimiși să mediteze în arest

Vineri, 11 Noiembrie 2022 (11:01:24)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi bărbați care au încălcat ordinele de protecție pe care soțiile acestora le obținuseră din partea autorităților statului român au ajuns în arestul Poliției Suceava în decurs de numai câteva ore.

Primul caz s-a înregistrat la Volovăț, după ce soțul a intrat într-o șură și s-a apropiat de femeie, pe care a amenințat-o cu acte de violență. Femeia a sunat la 112 și a cerut sprijinul polițiștilor. Un echipaj a ajuns în scurt timp la fața locului și din cercetări s-a stabilit că exista o hotărâre judecătorească din 30 septembrie, prin care bărbatul a fost obligat să păstreze o distanță de 30 de metri față de soția sa și i-a interzis acestuia orice contact cu femeia pentru o perioadă de 6 luni. Totul a plecat de la faptul că între cei doi au avut loc mai multe episoade de violență, deoarece că bărbatul o bănuia pe femeie că este infidelă. Pentru că a încălcat ordinul de protecție, soțul s-a ales cu 24 de ore în arestul Poliției, dar și cu un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de „nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție” și „amenințare”.

Câteva ore mai târziu, polițiștii au fost solicitați să intervină la un caz asemănător, culmea, tot în Volovăț. O femeie a sunat la serviciul unic de urgență 112 și a reclamat că soțul ei face scandal. Pe numele bărbatului exista un ordin emis cu două zile mai devreme prin care avea obligația să păstreze o distanță de 50 de metri față de soția sa și i-a s-a interzis acestuia orice contact pentru o perioadă de 5 zile. Nu s-a putut abține, și după ce a consumat băuturi alcoolice a mers la locuință și a agresat-o pe femeie. În afara ”premiului” de 24 de ore în arest, bărbatul s-a ales și cu dosar penal și este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de „violență în familie” și „încălcarea măsurilor impuse prin ordinul de protecție.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi bărbați care au încălcat ordinele de protecție față de propriile soții, trimiși să mediteze în arest.
 Vizualizări articol: 713 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi bărbați care au încălcat ordinele de protecție față de propriile soții, trimiși să mediteze în arest0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei