Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 266 (8183)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

CJ Suceava îi va premia de Ziua Bucovinei pe cei șase canotori suceveni care au câștigat aurul la Campionatul Mondial din Cehia

Vineri, 11 Noiembrie 2022 (14:47:25)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Județean Suceava va premia șapte sportivi suceveni care au obținut medalii la competițiile internaționale de anul acesta. Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a arătat că instituția pe care o conduce a manifestat o preocupare permanentă pentru promovarea, susținerea și recunoașterea valorilor sportive din județul Suceava. Gheorghe Flutur a amintit că în cadrul Campionatului Mondial de canotaj de la Racice din Cehia, sportivii suceveni au reprezentat cu cinste județul și țara, obținând șase medalii de aur. În acest context, Gheorghe Flutur a spus că a propus premierea acestora cu suma de 15.000 de lei fiecare. Premiile vor fi primite de Ionela Livia Cozmiuc, medalie de aur la canotaj, proba de simplu vâsle feminin, Marius Vasile Cozmiuc, medalie de aur la canotaj, proba de dublu rame masculin, Sergiu Vasile Bejan, medalie de aur la canotaj, proba de dublu rame masculin, Nicoleta Ancuța Bodnar, medalie de aur la canotaj, proba de dublu vâsle feminin, Maria Magdalena Rusu și Maria Tivodariu, medalii de aur la canotaj, proba de barcă feminină de 8+1.

De asemenea, președintele CJ Suceava a declarat că la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness de la Santa Susanna, din Spania, sportivul sucevean Andrei Câmpan a obținut medalia de bronz, un rezultat remarcabil care a contribuit la performanța României. Andrei Câmpan urmează să primească un premiu de 10.000 lei.

Gheorghe Flutur a arătat că pentru premiile propuse a fi acordate, în sumă totală de 100.000 lei, există resurse bugetare în acest an.

„Reamintim că și în acest an vom premia elevii din județul Suceava care au obținut distincții la competiții școlare județene, naționale și internaționale, precum și cadrelor didactice care s-au ocupat de pregătirea lor”, a declarat Flutur.

El a spus că premierea va avea loc într-un eveniment special organizat pe 28 noiembrie, cu ocazia Zilei Bucovinei.

„Ne bucură mult faptul că în ultima perioadă avem rezultate remarcabile ale sucevenilor în diferite competiții, drept care avem în vedere să venim cu noi propuneri de premiere”, a mai precizat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ Suceava îi va premia de Ziua Bucovinei pe cei șase canotori suceveni care au câștigat aurul la Campionatul Mondial din Cehia.
 Vizualizări articol: 727 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CJ Suceava îi va premia de Ziua Bucovinei pe cei șase canotori suceveni care au câștigat aurul la Campionatul Mondial din Cehia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei