Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 266 (8183)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Șoferul microbuzului în care erau zece pasageri nu a fost atent la o curbă

Vineri, 11 Noiembrie 2022 (11:04:36)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cercetările polițiștilor cu privire la accidentul în care a fost implicat un microbuz de transport persoane, la Iaslovăț, indică faptul că a fost vorba de o neatenție a șoferului microbuzului, care a scăpat mașina de sub control într-o curbă, în deplasarea necontrolată autoutilitara mai acroșând și un autoturism.

Din ancheta Poliției Municipiului Rădăuți rezultă că joi, în jurul orei 10.30, Vasile Strugar, în vârstă de 62 de ani, din Iaslovăț, în timp ce conducea microbuzul VW pe drumul comunal 42A, pe direcția dinspre Bodnăreni spre Iaslovăț, pe un sector de drum în curbă, din cauza neadaptării vitezei, a pierdut controlul asupra direcției de mers. Microbuzul a părăsit partea carosabilă, a pătruns în șanțul din partea dreaptă a carosabilului și a intrat în coliziune cu un gard. În timpul deplasării necontrolate, microbuzul a acroșat și un Volvo care rula în fața sa.

Polițiștii au stabilit că șoferul microbuzului se face vinovat de accident pentru că nu a fost atent și nu a adaptat viteza la condițiile de drum (sector de drum betonat, în curbă).

După cum a am arătat deja în Monitorul de Suceava, doctorul Adrian Tomșa, coordonator al Serviciului de Ambulanța Rădăuți, a declarat pentru Monitorul de Suceava că opt pasageri au acuzat leziuni și au fost transportați la Spitalul Rădăuți, pentru evaluare.

Răniții au fost transportați cu trei ambulanțe ale SAJ Suceava plus una de la SMURD.

Toți erau conștienți și cooperanți.

”Cei mai mulți aveau plăgi minore, practic putem vorbi de trei răniți care au pus probleme. O doamnă cu fractură de maleolă, un rănit cu o contuzie forte de coapsă și o altă doamnă care a fost transferată la Suceava, cu o problemă mai serioasă la pomete”, a arătat medicul. 

Anchetă în acest caz desfășoară și inspectorii Inspectoratului de Stat pentru Control în Transporturi Rutiere Suceava, fiind vorba de un microbuz de transport persoane.

Ca o concluzie, având în vedere că a fost vorba de un microbuz de transport persoane, putem spune că accidentul s-a soldat cu repercusiuni ușoare per ansamblu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șoferul microbuzului în care erau zece pasageri nu a fost atent la o curbă.
 Vizualizări articol: 1134 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șoferul microbuzului în care erau zece pasageri nu a fost atent la o curbă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei