Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 246 (8163)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Fundația Umanitară Nord 2001: Băiețelul cu malformație congenitală la piciorul drept va fi operat la o clinică din Austria

Miercuri, 19 Octombrie 2022 (12:47:24)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fundația Umanitară Nord 2001 - Sânge pentru România a anunțat că băiețelul din municipiul Suceava cu malformație congenitală la piciorul drept (lipsă tibie) va fi operat la o clinică din Austria, la Wiener Privatklinik, unde este deja internat de pe 18 octombrie. După multe căutări, familia a aflat că o echipă de medici din Austria vine cu o soluție inovatoare: două operații care îi pot reda sănătatea lui Emanuel, însă pentru care are nevoie de 40.000 de euro.

Emanuel Holcă a fost dus pe la mai mulți medici din țară, care, după cum povestesc părinții, recomandau drept soluție „amputarea piciorului, fie o serie lungă de intervenții chirurgicale, care ar speria chiar și pe cei mai curajoși pacienți”.

Cu ajutorul Fundației Sânge pentru România, dar mai ales cu ajutorul oamenilor care s-au alăturat campaniei inițiate de fundație, al celor care nu au rămas indiferenți la suferința familiei și micuțului, „pe 18 octombrie, Valentina Holca și puișorul acesteia, Emanuel, s-au internat la Wiener Privatklinik din Austria, pentru prima operație.

Bebelușul din Suceava, Holcă Emanuel, căruia i s-a dat un diagnostic dur: malformație congenitală la piciorul drept - lipsă tibie, are acum o șansă să își recapete sănătatea, să meargă, să alerge, să sară, să se bucure de viață. Dacă totul decurge bine, și așa va fi, peste 6 săptămâni va fi programată și cea de a doua intervenție”.

Părinții lui Emanuel sunt încrezători în reușita operațiilor și mulțumesc tuturor celor care i-au ajutat până în prezent. La fel și Fundația Sânge pentru România, care mulțumește tuturor donatorilor, „pentru că, împreună, putem face miracole pentru Emanuel, cu fiecare mică donație” . Ei cred în miracole. La fel și noi, toți cei care putem să contribuim, fiecare, cu o donație în conturile mamei lui Emanuel, deschise la Banca Transilvania:
Titular cont: Holcă Valentina Gabriela: Cont RON: RO54BTRLRONCRT0434357701; Cont EUR: RO04BTRLEURCRT0434357701; Cont GBP: RO59BTRLGBPCRT0434357701.

Pentru firmele care doresc să contribuie la însănătoșirea lui Emanuel Holcă, Fundația Umanitară Nord 2001 - Sânge pentru România pune la dispoziție conturile Fundației (www.funord2001.ro) și model de contract pentru deducerea sumei. Întreaga sumă va ajunge în conturile mamei lui Emanuel. Fundația Umanitară Nord 2001 nu percepe comisioane cazurilor pe care le susține.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fundația Umanitară Nord 2001: Băiețelul cu malformație congenitală la piciorul drept va fi operat la o clinică din Austria.
 Vizualizări articol: 762 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fundația Umanitară Nord 2001: Băiețelul cu malformație congenitală la piciorul drept va fi operat la o clinică din Austria0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei