Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 246 (8163)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Investiție

Parcare cu zeci de locuri pentru biserica ortodoxă din Cacica

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Biserica ortodoxă din Cacica are începând de ieri o parcare pentru enoriașii care vin la slujbe. Este vorba de o investiție realizată cu fonduri din bugetul primăriei și care a mai cuprins modernizarea gardului bisericii, dar și a scărilor de acces în curtea lăcașului de cult. Parcarea are 37 de locuri, din care două sunt pentru persoanele cu dizabilități. Mai exact, 10 locuri sunt la drumul comunal care trece prin fața bisericii, iar celelalte 27 sunt într-o parcare separată, care este iluminată cu becuri economice. Suma totală cheltuită este de peste 700.000 de lei. Petru Todosi, primarul comunei Cacica, spune că în acest fel traficul prin zona bisericii va fi decongestionat și că investiția era extrem de necesară.

În acest moment, un alt proiect este în derulare, respectiv modernizarea sistemului de iluminat public. Este vorba de un proiect pe fonduri de mediu, care prevede înlocuirea a 350 de lămpi. Primarul din Cacica speră ca investiția care va fi de aproape 500.000 de lei să se încheie până la finalul acestui an. Vor fi înlocuite lămpi de iluminat în toate satele comunei, respectiv Cacica, Pârteștii de Sus, Solonețu Nou, Maidan și Runcu.

”Proiectele de modernizare ale comunei prevăd mai multe obiective. Parcarea de la biserica ortodoxă și înlocuirea lămpilor de iluminat public erau programate de mai mult timp și sunt mulțumit că unul din proiecte l-am încheiat, iar cel de al doilea este în derulare. Înlocuirea lămpilor de iluminat va avea efect și în bugetul local și ne va permite să facem economii, iar banii respectivi îi vom putea direcționa către alte proiecte de interes public”, a menționat primarul Petru Todosi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parcare cu zeci de locuri pentru biserica ortodoxă din Cacica.
 Vizualizări articol: 834 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parcare cu zeci de locuri pentru biserica ortodoxă din Cacica0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei