Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 246 (8163)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Încă un ucrainean cu permis de conducere fals a fost depistat în PTF Siret

Miercuri, 19 Octombrie 2022 (13:07:18)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Încă un cetățean din Ucraina a fost depistat în timp ce încerca să intre în România, prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Siret, având un permis de conducere fals. Noul incident s-a petrecut marți, în jurul orei 11.00, când pe sensul de intrare în țară a ajuns un cap tractor marca MAN, la care era atașată o remorcă, ambele înmatriculate în țara vecină. Șoferul, un bărbat în vârstă de 26 de ani, a prezentat la control actele ansamblului rutier pe care îl conducea, dar și documentele personale. Polițiștii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la veridicitatea permisului de conducere, motiv pentru care au efectuat verificări suplimentare. Îndoielile s-au dovedit corecte, iar permisul era fals. Ulterior, ucraineanul a prezentat un alt permis, care era autentic, numai că nu era corespunzător categoriei din care face parte vehiculul pe care îl conducea. Bărbatul este cercetat acum pentru comiterea infracţiunilor de uz de fals și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv. Numărul șoferilor care vin din Ucraina cu permise falsificate a crescut extrem de mult în ultima perioadă, asta și pe fondul traficului ridicat de tiruri. Săptămânal sunt depistați ucraineni cu astfel de documente, în unele cazuri chiar și mai mulți șoferi într-un interval foarte mic, motiv pentru care controalele se derulează mult mai atent.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă un ucrainean cu permis de conducere fals a fost depistat în PTF Siret.
 Vizualizări articol: 613 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Încă un ucrainean cu permis de conducere fals a fost depistat în PTF Siret0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei