Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 160 (8077)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Revoluție la Foresta. Președintele și vicepreședintele și-au dat demisia pentru că au ratat promovarea

Luni, 11 Iulie 2022 (19:38:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Schimbări de trupe la gruparea locală de fotbal Foresta. Președintele Andrei Ciutac și vicepreședintele Mihai Ungurian și-au dat demisiile din funcțiile pe care le ocupau. Aceștia și-au explicat gestul prin ratarea obiectivului din campionatul trecut, respectiv promovarea în Liga a II-a.

Iată comunicatul postat pe pagina de Facebook a grupării Foresta Suceava: ”Încă de la începutul proiectului, scopul clubului ACS Foresta Suceava a fost acela de a deveni o emblemă a comunității locale în fotbalul național. Ca urmare a ratării obiectivului promovării în al doilea eșalon fotbalistic, președintele Andrei Ciutac și vicepreședintele Mihai Ungurian și-au înaintat demisiile din funcțiile de președinte, respectiv vicepreședinte. În urma acestui demers și din dorința de a continua munca începută în anul 2016, proiectul ACS Foresta Suceava va trece printr-un proces de reorganizare, primul pas în acest sens fiind numirea domnului Gabriel Clim în funcția de președinte. Până la data de 18.07.2022, când va fi reunirea lotului, urmează să fie numit și noul antrenor principal pentru sezonul următor”.

Din datele pe care le avem, la pachet cu noul președinte al clubului ar urma să fie numit antrenor Dorin Goian. Mai trebuie doar ca fostul internațional să își dea acordul. Mai trebuie spus că Dorin Goian a mai fost pe banca Forestei o scurtă perioadă, iar anterior a ocupat o funcție de conducere în club. Aceste măsuri par să fie în concordanță cu solicitările primarului Ion Lungu, care a sugerat că o unificare a cluburilor Foresta și Juniorul Suceava ar fi în beneficiul fotbalului local, inclusiv prin promovarea de jucători autohtoni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Revoluție la Foresta. Președintele și vicepreședintele și-au dat demisia pentru că au ratat promovarea.
 Vizualizări articol: 1223 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Revoluție la Foresta. Președintele și vicepreședintele și-au dat demisia pentru că au ratat promovarea5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei