Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 140 (8057)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pericol public oprit la timp: conducea un tir deși nu are permis și era beat turtă

Vineri, 17 Iunie 2022 (15:55:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Polițiștii de la Secția Rurală Mălini au oprit la timp un șofer pericol public, în urma unui apel la 112, prin care au fost anunțați că pe DN 2E, la Cornu Luncii, un autotren cu remorcă este condus de un bărbat aflat în stare avansată de ebrietate. Apelul la 112 a fost efectuat joi, în jurul orei 12.45.

Autotrenul Volvo a fost reperat și oprit în trafic pe DN 2E Gura Humorului - Fălticeni, la volan fiind un bărbat din Bistrița-Năsăud, care emana un puternic miros de alcool. În urma verificării cu etilotestul a rezultat că Iosif Dohotaru avea concentrația de 1,38 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Ulterior s-a constata că bărbatul nici nu posedă permis de conducere valabil în România.

Individul pericol public a fost condus la Spitalul municipal Fălticeni, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Având în vedere cumulul de infracțiuni (fapte cu o gravitate dublată și de faptul că acesta conducea un vehicul greu), polițiștii de la Mălini au emis pe numele bistrițeanului o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

În după-amiaza zilei de joi, bărbatul a fost condus sub escortă în Centrul de Arest al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

Comisarul-șef Ionuț Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, a atras atenția că numai pe parcursul zilei de joi au fost cinci cazuri de șoferi depistați la volan cu alcoolemii mari.

”În urma probatoriilor administrate polițiștii au dispus reținerea față de doi șoferi pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în arestul IPJ Suceava.

Și în acest weekend polițiștii vor fi în teren și vor organiza acțiuni pentru identificarea șoferilor care conduc sub influența substanțelor interzise sau a alcoolului”, a declarat Ionuț Epureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pericol public oprit la timp: conducea un tir deși nu are permis și era beat turtă.
 Vizualizări articol: 1002 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pericol public oprit la timp: conducea un tir deși nu are permis și era beat turtă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei