Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 140 (8057)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Bogdan Gheorghiu: Gheorghe Flutur este un lider de anvergură națională care poate pune Suceava în topul priorităților actualei guvernări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu a declarat, joi, că președintele liberalilor suceveni și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, este un lider de anvergură națională, iar din postura de lider politic participă la ședințele coaliției de guvernare în care pledează pentru „binele județului Suceava”. Bogdan Gheorghiu i-a răspuns astfel deputatului PSD de Suceava Mirela Adomnicăi, care a declarat că Gheorghe Flutur își arogă meritele altor instituții atunci când a anunțat investiții în județ în modernizări de drumuri naționale sau începerea lucrărilor la aducțiuni de gaz în localități.

„Citind declarația colegei mele, doamna deputat Mirela Adomnicăi, om cu o carieră politico-administrativă destul de consistentă, nu pot decât să apreciez implicarea domniei sale în problemele județului și să o asigur, în nume personal și în numele PNL, că sunt luate în considerare cu toată seriozitatea de către conducerea Consiliului Județean Suceava. Din perspectiva politică a declarației, înțeleg faptul că filiala PSD Suceava caută să prezinte alegătorilor săi realizări proprii, dar nu trebuie minimalizat efortul susținut al domnului președinte Flutur de a valorifica în absolut orice fel potențialul de dezvoltare a județului”, a spus Bogdan Gheorghiu.

El consideră însă că ar trebui schimbată perspectiva celor punctate de Mirela Adomnicăi, precizând că realizările lui Gheorghe Flutur în funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, prin dezvoltarea acestuia, promovare turistică, atragerea investițiilor etc., sunt tocmai factorii care l-au propulsat în postura de lider politic de anvergură națională, care participă activ la toate deciziile coaliției de guvernare. „Nu vorbim de arogarea unor realizări acolo unde dumnealui nu ar fi factor administrativ decident, ci vorbim de faptul că, săptămânal, participă în postura de lider politic la ședințele coaliției de guvernare, acolo unde se decid liniile importante de finanțare și implementare de măsuri la nivelul țării și de unde poate pleda mult mai bine cauza județului nostru. Și o face! Sper să ne învingem egourile politice și să recunoaștem atunci când cineva are rezultate bune. Să nu ne regăsim în celebra și mereu actuala vorbă românească, aceea cu vecinul și capra, în cazul nostru, partenerul de coaliție”, a afirmat deputatul PNL, care a mai adăugat că „pentru că în orgolii ne-am putea măsura, dar în rezultate ba, aducându-ne aminte de faimosul program <Utilități și Mediu>, PSD este ultimul în măsură să-l întrebe pe Gheorghe Flutur de ce se implică activ în aducțiunea de gaz metan în județul Suceava”. Bogdan Gheorghiu a mai spus că alte exemple ar fi blocarea centurii ocolitoare a Sucevei pe parcursul mandatului unui fost lider PSD și conduita de care PSD Suceava a dat dovadă atunci când, deși dețineau conducerea județeană și guvernarea, liderii PSD locali au lăsat ca Suceava să fie printre ultimele județe de pe harta intereselor Guvernului.

„Important acum este să se realizeze cât mai multe obiective asumate, viața noastră să devină din ce în ce mai bună, să se întoarcă acasă din ce în ce mai mulți suceveni plecați pe alte meleaguri și să prosperăm. Dacă astăzi avem un lider local cu anvergură națională care poate pune Suceava în topul priorităților actualei guvernări, ar fi păcat să nu-i recunoaștem meritele și să-i minimalizăm eforturile”, a încheiat Bogdan Gheorghiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bogdan Gheorghiu: Gheorghe Flutur este un lider de anvergură națională care poate pune Suceava în topul priorităților actualei guvernări.
 Vizualizări articol: 676 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Bogdan Gheorghiu: Gheorghe Flutur este un lider de anvergură națională care poate pune Suceava în topul priorităților actualei guvernări1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei