Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 49 (7966)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Astăzi încep ”Zilele USV”, cu un program de sesiuni științifice și întâlniri pe durata unei săptămâni

Marţi, 1 Martie 2022 (12:59:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Evenimentele derulate sub auspiciile ”Zilele USV” demarează astăzi la universitatea suceveană, timp de 6 zile sesiunile științifice, expunerile, lansările și demonstrațiile ocupând un rol important în cadrul activității academice.

Primul astfel de eveniment va debuta marți începând cu ora 18.00, fiind vorba despre un workshop în domeniul psihologiei organizaționale: ”De la student la profesionist - oportunități, provocări, instrumente, dezvoltare profesională”. Atelierul se va desfășura online, fiind organizat în cadrul Facultății de Științele Educației împreună cu Pro-Training  Solutions.

În cursul dimineții de joi, începând cu ora 10.00, în Parcul Universității va avea loc o demonstrație de utilizare a tehnologiilor de scanare a arborilor sub coordonarea reprezentanților Facultății de Silvicultură. Ziua de vineri va fi cea mai încărcată din punct de vedere al numărului activităților desfășurate, debutul fiind făcut în jurul orei 09.00, când va avea loc ediția a XXII-a a sesiunii științifice ”Alma Mater Sucevensis”, secțiunea Relații Internaționale și Studii Europene, prezentată online de reprezentanții Facultății de Istorie și Geografie. De la ora 10.00, în cadrul aceleiași sesiuni științifice va fi reprezentată secțiunea Arheologie, iar în paralel cu ea se poate asista la o sesiune pe secțiunea Istorie, cu specialiști din cadrul aceleiași facultăți sucevene. De la ora 11.00 Facultatea de Drept și Științe Administrative împreună cu Asociația Se Poate din București vor prezenta dezbaterea - Eu Democracy Festival- Decide pentru Parlamentul European, în Aula Magna din Corpul A, continuată de la ora 14.00 cu dezbaterea ”Statutul femeii în dezbaterile juridice” în Aula E , Corp E, cu reprezentanți ai aceleiași facultăți.

În cadrul sesiunii științifice ”Alma Mater Sucevensis”, începând cu ora 14.00 va avea loc o dezbatere online pe secțiunea Istoria Bucovinei, în timp ce de la ora 17.00, în sala D 101 se va discuta pe tema ”Alumni - Prima promoție a specializării Inginerie și Management la FIESC, într-o întâlnire organizată de reprezentanții Facultății de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor.

Acțiunile vor continua și sâmbătă, 5 martie, cu secțiunea Relații Internaționale și Studii Europene a sesiunii științifice ”Alma Mater”, online începând cu ora 09.00, continuând cu tema Decide pentru Parlamentul European, într-o dezbatere în Aula Magna din Corpul A al USV.

După ședința festivă de luni, începând cu ora 09.00, în Auditorium ”Joseph Schmidt” va avea loc concursul studențesc  TRUTZI-TM, începând cu aceeași oră în cadrul Laboratorului de Tehnologia Materialelor din Corp B, iar în jurul orei 11.00, va avea loc o întâlnire de suflet ”Omul și cartea”, în cadrul Sălii de Lectură din Corp E. Despre mediul de afaceri se va discuta începând cu ora 12.00 în sala consiliu din Corp H, după care se va aborda subiectul Prelucrări pe Mini CNC- Webinar, sub bagheta reprezentanților Facultății de Inginerie Mecanică, Autovehicule și Robotică.

Ca o încununare a evenimentelor ce au loc în cadrul ”Zilelor USV” , în cursul dimineții de marți, 8 martie, începând cu ora 11.00, la Biblioteca Universității vor avea loc două lansări de carte, cu autori din cadrul Facultății de Medicină și Științe Biologice și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, urmate de un moment literar artistic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Astăzi încep ”Zilele USV”, cu un program de sesiuni științifice și întâlniri pe durata unei săptămâni.
 Vizualizări articol: 658 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Astăzi încep ”Zilele USV”, cu un program de sesiuni științifice și întâlniri pe durata unei săptămâni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei